Helena Siivonen

Helena Siivonen

Ravintolatoimenpäällikkö

helena.siivonen@tyrvaanpappila.fi
Puh. 050 350 0624

Helena huolehtii siitä, että Tyrvään Pappilan palvelukokonaisuus täyttää asiakkaiden toiveet ja odotukset. Sydänlämmin, huomaavainen ja tyylikäs palvelu sekä kokonaisuuksien hallinta ovat Helenan erikoisosaamista – Pappilassa jokainen vieras on kunniavieras. Maatilan tyttärenä Helena arvostaa vieraanvaraisuuden lisäksi kotimaisia, laadukkaita raaka-aineita, niistä valmistettua ruokaa, sekä ruuan ja juoman saumatonta, mutta tarvittaessa yllättävääkin liittoa. Helena vastaa myös Mattilan Majatalon ja Funkkistalon toiminnasta.

Tapio Nikali

Tapio Nikali

Keittiömestari

tapio.nikali@tyrvaanpappila.fi
Puh. 050 470 1859

Tapio Nikali on Pappilan keittiömestari, joka haluaa tarjota asiakkailleen uusia makuelämyksiä käyttämällä lähellä toimivien pientuottajien tuotteita sekä sadonmukaisia kasviksia. Ruoat tarjoavat herkullisia makumatkoja aina päivän tuoreimmista raaka-aineista. Pappilan kausittain vaihtuva ruokalista tarjoaa vaihtoehtoja niin suureen kuin pieneenkin nälkään.

Toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ainutlaatuiseen Pappilaan!

Marianne Saari

Marianne Saari

Marianne on pitkän linjan ravintola-ammattilainen. Hänen kokemuksensa ja pettämätön tyylitajunsa varmistavat, että jokaisen meillä pidettävän yksityisjuhlan ja yritystilaisuuden kattaus on tapahtuman näköinen ja viimeistelty. Juuri yksityiskohdat ovat Mariannen erityisalaa – viime silaukset, joiden ansioista kaikki Pappilan tilaisuudet ovat tasokkaita, viihtyisiä ja loppuun asti hiottuja.