Haemme ravintolapäällikköä

Haemme ravintolapäällikköä

Oletko se sinä?

Haemme Tyrvään Pappilaan ravintolapäällikköä. Tehtävässä vastaat Tyrvään Pappilan ravintolatoiminnan johtamisesta sekä toimit vahvasti mukana kokous- ja tapahtumatoiminnassamme. Olet alan tuloshakuinen ja joustava ammattilainen, joka haluaa kehittyä ja kehittää. Henkilöjohtajana olet rauhallinen ja luottamusta herättävä sekä tarvittaessa jämäkkä johtamaan toimintaa kovankin paineen alla. Ennen kaikkea varmistat vieraille mieleenpainuvat elämykset ja työntekijöille hyvinvoivan työyhteisön. Kiinnostuitko?

Katso lisätietoa ja jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 15.1.2024 mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi

Keittiömestari

Keittiömestari

Tule meille töihin!

Haemme tehtävään laatua arvostavaa sekä työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa keittiöammattilaista, joka omaa aiempaa kokemusta hyvillä näytöillä keittiömestarin tehtävistä.

Keittiömestarina rakennat Tyrvään Pappilan arvokkaaseen miljööseen sopivia laadukkaita tarjoilukokonaisuuksia, joita ovat pitopöydät, lounaat erilaisine twisteineen, brunssit ja tietenkin ála carte. Vastaat keittiön kannattavuudesta ja työvuorosuunnittelusta. Kerrytetty näkemys ja kokemus muualla antavat vahvat edellytykset ravintolatoiminnan kehittämiseen osana ravintoloiden johtoryhmää. Hae 21.1.2024 mennessä!

Lue lisätietoa ja jätä hakemuksesi!