Tiina Kuusisto

Tiina Kuusisto

Toiminnanjohtaja

tiina@tyrvaanpappila.fi
Puh. +358 50 438 2009

Tiina saa kaiken toimimaan. Toiminnanjohtajan vankka palvelukokemus ja polte oppia koko ajan uutta vie asioita eteenpäin. Tiina osaa kuunnella ja luoda asiakkaiden toiveiden mukaisia tapahtumia, tilaisuuksia ja elämyksiä. Positiivisuudellaan ja pirteydellään Tiina jakaa iloa ympärilleen. Tiinan vastuulla on Pappilan omat tapahtumat, markkinointi ja viestintä.

Tapio Humalajoki

Tapio Humalajoki

Isäntä

tapio@tyrvaanpappila.fi
Puh. +358 50 447 1617

Tapio isännöi Pappilaa asiakaslähtöisesti ja tahdikkaasti. Juhlapalveluyrittäjyys sekä ravintola-alan päällikkötehtävät ovat vieneet hänet kehittämään uutta ruoka- ja juomatarjoiluihin. Ravintolateatteritoiminnassa mukana ollut Tapio yhdistää mielellään hyvän ohjelman ja herkullisen tarjoilun. Tapio on osaava, lämmin ja helposti lähestyttävä herrasmies. Pappilan keittiövastaavana Tapio huolehtii asiakastilaisuuksien onnistumisesta.

Oma Nimesi

Oma Nimesi

Salivastaava

Haemme osaavaa, omatoimista ja palvelualtista ravintola-alan ammattilaista Pappilan isännän työpariksi.

Hakemamme henkilö vastaa yhteistyössä isännän kanssa Pappilassa järjestettävien tapahtumien: juhlien, kokousten ja kulttuuritapahtumien ravintolatoiminnasta.

Toivomme valittavalta henkilöltä vahvaa ja monipuolista alan ammattitaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua sitoutua uuden tapahtumatalon toiminnan kehittämiseen.

Arto Rastas

Arto Rastas

Keittiömestari

Arto on Pappilan makumaailman pääarkkitehti. Palkittu keittiömestarimme käyttää paljon aikaa maun ja ilmeen sinfonian luomiseen tarjotakseen asiakkaillemme kokonaisia elämyksiä. Arton herkut rakentuvat väreistä, rakenteesta ja pienimmistäkin yksityiskohdista. Ruokataiteilijamme vie meidät ainutlaatuisille makumatkoille Välimereltä Aasian kautta Pohjolaan. Arto on Pappilan Chef de Cuisine.