Tapio Humalajoki

Tapio Humalajoki

Isäntä

tapio@tyrvaanpappila.fi
Puh. +358 50 447 1617

Tapio on Pappilan isäntä: suurisydäminen ja kokenut asiakaspalvelija, hyvän ruoan tuntija ja maistuvan juoman osaaja. Ravintolateatterissa vietettyjen vuosien ansiosta hän on mestari yhdistelemään ohjelmia ja tarjottavaa – luomaan kokemuksia kaikille aisteille. Tapion huomaavaisuus yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestelijänä on omaa luokkaansa. Siksi voit luottavaisesti uskoa tilaisuutesi suunnittelun hänen osaaviin käsiinsä.

”Upeat puitteet juhliin, ja keittiö on tähtitasoa!”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tuuli K.

 

Päivi Hituri

Assistentti

paivi@tyrvaanpappila.fi
Puh. 010 419 0290

Päivi on koko henkilökunnan oikea käsi – palvelun moniosaaja, joka laittaa Pappilan asiat järjestykseen ja järjestymään. Päivin työpäivistä ei vauhtia ja vaihtelevuutta puutu: hän hoitaa hallinnollisia asioita, vastaa asiakkaiden kyselyihin, auttaa salissa, esittelee taloa vieraille, aina ammattitaidolla ja hymy huulilla.

”Kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin! Upea paikka!”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Satu K.

Marianne Saari

Marianne Saari

Marianne on pitkän linjan ravintola-ammattilainen. Hänen kokemuksensa ja pettämätön tyylitajunsa varmistavat, että jokaisen meillä pidettävän yksityisjuhlan ja yritystilaisuuden kattaus on tapahtuman näköinen ja viimeistelty. Juuri yksityiskohdat ovat Mariannen erityisalaa – viime silaukset, joiden ansioista kaikki Pappilan tilaisuudet ovat tasokkaita, viihtyisiä ja loppuun asti hiottuja.

Arto Rastas

Arto Rastas

Keittiömestari

Me pappilalaiset haluamme, että tarjoilemamme ruoka on sinulle unohtumaton elämys uniikissa miljöössä. Siksi keittiössämme työskentelee vain alansa parhaita osaajia. Sen kuuluisan aateloinnin makujen ammattilaistemme joukkoon tuo Arto Rastas, maailmallakin tunnustettu huippukokki. Arto on mukana ideoimassa Pappilan ruokatuotteita ja loihtii pöytään huikeita keittiömestarin illallisia. Hän myös jakaa osaamistaan – tarkkaile siis ohjelmaamme ja bongaa Arton suositut kokkauskurssit. Jos et vielä ole syönyt Arton luomaa tai hänen opeillaan valmistettua ateriaa, tartu heti seuraavaan tilaisuuteen.

”Hienostuneella tavalla kodikas ja lämmin paikka. Ruokaa ei voi kyllin ylistää, kiitos taas Arto Rastas. Seurueemme totesi illan aikana monta kertaa, että enää ei tarvitse lähteä muualle juhlimaan.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Marja-Leena T.