
Helena Siivonen
Ravintolatoimenpäällikkö
[email protected]
Puh. 050 350 0624
Helena huolehtii siitä, että Tyrvään Pappilan palvelukokonaisuus täyttää asiakkaiden toiveet ja odotukset. Sydänlämmin, huomaavainen ja tyylikäs palvelu sekä kokonaisuuksien hallinta ovat Helenan erikoisosaamista – Pappilassa jokainen vieras on kunniavieras. Maatilan tyttärenä Helena arvostaa vieraanvaraisuuden lisäksi kotimaisia, laadukkaita raaka-aineita, niistä valmistettua ruokaa, sekä ruuan ja juoman saumatonta, mutta tarvittaessa yllättävääkin liittoa. Helena vastaa myös Mattilan Majatalon ja Funkkistalon toiminnasta.

Aleksi Ojanen
Keittiömestari
[email protected]
Puh. 050 552 1929
Tyrvään Pappilassa on aloittanut uutena keittiömestarina Aleksi Ojanen. Viimeiset 15 vuotta hän on työskennellyt pääkaupunkiseudulla, mutta on palannut nyt kotiseudulleen Sastamalaan ja ottanut Pappilan keittiön herkullisesti haltuunsa. Miltä Tyrvään Pappilan tuleva kesä sitten maistuu? ”Värikkäältä ja intensiivisen maukkaalta. Ruuissa tullaan jatkossakin vahvasti huomioimaan paikallisten tuottajien tuotteet. Juuri laadukkaat raaka-aineet taidolla valmistettuna takaavat oikeanlaisen makumaailman”, hän kiteyttää.