Tapio Humalajoki

Tapio Humalajoki

Isäntä

tapio@tyrvaanpappila.fi
Puh. +358 50 447 1617

Tapio on Pappilan isäntä: suurisydäminen ja kokenut asiakaspalvelija, hyvän ruoan tuntija ja maistuvan juoman osaaja. Ravintolateatterissa vietettyjen vuosien ansiosta hän on mestari yhdistelemään ohjelmia ja tarjottavaa – luomaan kokemuksia kaikille aisteille. Tapion huomaavaisuus yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestelijänä on omaa luokkaansa. Siksi voit luottavaisesti uskoa tilaisuutesi suunnittelun hänen osaaviin käsiinsä.

”Upeat puitteet juhliin, ja keittiö on tähtitasoa!”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tuuli K.

 

Päivi Hituri

Assistentti

paivi@tyrvaanpappila.fi
Puh. 010 419 0290

Päivi on koko henkilökunnan oikea käsi – palvelun moniosaaja, joka laittaa Pappilan asiat järjestykseen ja järjestymään. Päivin työpäivistä ei vauhtia ja vaihtelevuutta puutu: hän hoitaa hallinnollisia asioita, vastaa asiakkaiden kyselyihin, auttaa salissa, esittelee taloa vieraille, aina ammattitaidolla ja hymy huulilla.

”Kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin! Upea paikka!”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Satu K.

Marianne Saari

Marianne Saari

Marianne on pitkän linjan ravintola-ammattilainen. Hänen kokemuksensa ja pettämätön tyylitajunsa varmistavat, että jokaisen meillä pidettävän yksityisjuhlan ja yritystilaisuuden kattaus on tapahtuman näköinen ja viimeistelty. Juuri yksityiskohdat ovat Mariannen erityisalaa – viime silaukset, joiden ansioista kaikki Pappilan tilaisuudet ovat tasokkaita, viihtyisiä ja loppuun asti hiottuja.

Tapio Järvinen

Tapio Järvinen

Keittiömestari

tapio.jarvinen@tyrvaanpappila.fi
Puh. 050 470 1859

Tapio Järvinen on Pappilan keittiömestari, joka haluaa tarjota asiakkailleen uusia makuelämyksiä käyttämällä lähellä toimivien pientuottajien tuotteita sekä sadonmukaisia kasviksia. Ruoat tarjoavat herkullisia makumatkoja aina päivän tuoreimmista raaka-aineista. Pappilan kausittain vaihtuva ruokalista tarjoaa vaihtoehtoja niin suureen kuin pieneenkin nälkään.

Toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ainutlaatuiseen Pappilaan!