KORONAPASSI ON KÄYTÖSSÄMME

TURVALLISUUSOHJE

Pirkanmaa on koronapandemian leviämisaluetta, ja valtioneuvosto on määrännyt Pirkanmaalle leviämisalueiden ravintolarajoitukset. Tämän vuoksi Tyrvään Pappila ja Funkkistalo ovat ottaneet käyttöön koronapassin.

Koronapassin turvin pystymme järjestämään tapahtumia leviämisalueella ilman kapasiteetti- ja aukiolorajoituksia, työllistämään henkilökuntaamme ja artisteja täysimääräisesti. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen saa, kun rokotukset on otettu, koronatauti sairastettu tai kun tuore koronatestin tulos on negatiivinen.

Omakantaan pääset täältä: www.kanta.fi/koronatodistus. Lataa EU:n koronatodistus puhelimeesi tai tulosta se paperille. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voi noutaa todistuksen terveysasemalta.

Koronapassin esittämisvelvoite ei koske alle 16-vuotiaita lapsia.

EU:n koronatodistuksen QR-koodi luetaan Tyrvään Pappilassa saapumisen yhteydessä aulassa ja Funkkistalossa kassalla. Koronapassin tarkastuksen yhteydessä tarkastamme myös kävijöiden henkilöllisyyden. Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

SAFETY INSTRUCTIONS

At the moment, the restrictions for the community transmission phase will be applied in Pirkanmaa area. Therefore we check EU Digital COVID Certificates in Tyrvään Pappila and Funkkistalo. More info on EU Digital COVID Certificates:

ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en

Admission to the restaurant is prohibited without a EU Digital COVID Certificate.