Itsenäisyyspäivän aaton illallinen 5.12.2020
Juhlistamme Tyrvään Pappilassa itsenäisyyspäivää keittiömestari Tapio Nikalin juhlavalla viiden ruokalajin illallismenulla.
Illan musiikista vastaa Duo Lehtinen & Lipasti viululle ja flyygelille sovittamillaan kappaleilla suomalaisista ikivihreistä sävellyksistä.
Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta illasta!
Juhlamenun kaikki raaka-aineet ovat sastamalalaisten ja pirkanmaalaisten lähituottajien toimittamia.
Alkuruoka
Paahdettua maa-artisokkakeittoa ja savu-lipstikkaöljyä L
Kolme pääruokaa
Pappilan Wellington hevosen fileestä L
Scotch eggs karitsan lihasta kerkkäpestolla ja paahdetun valkosipulin aiolilla L
Kuhakvenelli jokirapuvoikastikkeella L, G
Jälkiruoka
Vanilja-valkosuklaatuorejuustojäätelöä ja paistettu omenakaurapuuro VL
Hinta 70 € / hlö
Lähituottajat ja tuotteet
Kotileipomo Jokirannan kakko
Herkkujuustolan tuorejuusto
Pirkanmaan Lihapalvelun filee
Kortteiston tilan karitsanliha
Metsälaurilan kananmunat
Heikki Tulosen pyytämä kuha
