KEITTIÖMESTARIN ILLALLISET

Tervetuloa lauantaina 15.4. klo 18.00 alkaen nauttimaan keittiömestari Aleksi Ojasen upeasta neljän ruokalajin illallisesta. Illallisesta on saatavana myös kasvisversio ennakkotilauksella.

KEITTIÖMESTARIN ILLALLINEN 15.4.

Kevyesti poltettua lohta, ruskistetulla voilla maustettua dashia & koivunlehtimajoneesia. (L, G, kala, kananmuna)

Pariloitua parsaa, karitsakroketti, chilihollandaisea & minttua. (L, G, chili, kananmuna)

Paistettua ahventa, puikulaperunapyreetä, pikkelöityä retiisiä ja tilliä. (L, G)

Raparperi-clafoutis, vaniljakastiketta ja raparperikompottia. (L, kananmuna)

56 € / hlö

 

KASVISMENU
Teethän kasvismenusta tilauksen ennakkoon.

Marinoitua ja friteerattua tofua, sieni consommé & koivunlehtimajoneesia. (M, G, vs, kananmuna)

Pariloitua parsaa, uppomuna, hollandaisea & grillattua sydänsalaattia. (L, G, kananmuna)

Korvasienikroketteja, puikulaperunapyreetä, pikkelöityä retiisiä ja timjamia. (L, G, vs)

Raparperi-clafoutis, vaniljakastiketta ja raparperikompottia. (L, kananmuna)

56 € / hlö

Tee pöytävaraus

kuva