LÄHIRUOKAILLALLINEN

Tervetuloa lauantaina 27.11. klo 18–21 nauttimaan keittiömestarimme Tapio Nikalin suunnittelemasta neljän ruokalajin illallisesta, joka koostuu tuoreista ja maukkaista sastamalalaisten tuottajien raaka-aineista.

Ennen illallista kello 17–18 Pappilassa on mahdollista tutustua lähituottajien tuotteisiin ja tehdä ostoksia. Ostoksille voi tulla vaikka ei osallistuisikaan illalliselle.

LÄHIRUOKAILLALLINEN
Alkukeitto
Maa-artisokkakeittoa, hiillostettua pähkinäkermaa, puffattua tattaria ja ohrakakkoa L, G
Alkuruoka
Scotch egg karitsanlihasta, raitajuurta ja jogurttiemulsio L
Pääruoka
Kuhaa, haukikvenelliä, fenkolia ja perunaa sekä rapuvoikastiketta L, G
Jälkiruoka
Crème brûlée kutunmaidosta, kauratoscaa ja kypsennettyä omenaa L

Illallisen hinta 55 €
Tee pöytävaraus tästä

ILLALLISEN RAAKA-AINEIDEN TUOTTAJAT
Karitsanliha, Seikun lammastila, Kiikka
Kalat, kalastaja Heikki Tulonen, Roismala
Kananmunat, Metsälaurilan tila, Keikyä
Kutunmaito, Peevon tila, Keikyä
Jogurtti, Herkkujuustola, Mouhijärvi
Ohrakakko, Kotileipomo Kirsi Jokiranta, Myllymaa

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Seikun lammastila: Nakkeja ja makkaroita sekä lankoja
Kalastaja Heikki Tulonen: Ahvenfileitä, kakkoa, karjalanpiirakoita ja saaristolaisleipää
Metsälaurilan tila: Kananmunia ja kaurahiutaleita
Peevon tila: Kutunjuustoa
Herkkujuustola: Juustoja
Kotileipomo Kirsi Jokiranta: Ruisleipää
Kyykän tila: Highlander karjan jauhelihaa

Tervetuloa ostoksille klo 17–18!