Tyrvään pappilan rakennus täyttää 100-vuotta. Juhlistamme rakasta ja paljon elämää nähnyttä pappilaamme koko vuoden 2022 järjestämällä loistokkaita illallisia ja mielenkiintoisia tapahtumia. Pappila on tarjonnut viimeiset 100 vuotta vierailijoilleen monenmoisia elämyksiä ja näin haluamme jatkossakin toimia.

Tervetuloa juhlistamaan Tyrvään Pappilan 100-vuotisjuhlavuotta UPEILLA ILLALLISILLA
Illallisten ajankohdat:

Lauantai 7.5. klo 18–21
Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

kuva

Keittiömestarin keväinen juhlaillallinen

Lauantaina 7.5. 2022 klo 18–21

Keittiömestari Tapio Nikalin juhlallinen kolmen ruokalajin illallinen tuo lautaselle keväisiä makuja läheltä. Tervetuloa juhlistamaan herkullista kevättä ja äitienpäivän aattoa!

Alkuruoka
Hiili-suolalohta, kylmäsavustettua haukea, kuha cheviceä, 100-minuutin munaa, savustettua sipulia, fenkoli-caesarsalaattia sekä maa-artisokkaa tillinsiemen emulsiolla ja varhaisperunalla L, G

Pääruokavaihtoehdot
Pirkanmaalaista naudan sisäfileetä, täyteläisen kuohkeaa ja päältä paahdettua pippurikastiketta, grillattua paprikaa ja munakoisoa sekä kermaperunat SavuHilma-juustolla L, G
tai
Koivunlehtisuolalla maustettua kuhaa, parsaa, varhaisperunaa, vehnänorasta, voikastiketta sekä uutettua tilliöljyä L, G

Jälkiruoka
Limettiposset, puffattua kauraa ja valkosuklaata sekä mansikkageeliä

Hinta 60 €
Kasvismenu 55 €

Tee pöytävaraus