RANSKALAINEN ILLALLINEN

LAUANTAINA 10.9.2022 KLO 16.00
Kohteessa-konserttisarja 2022 suuntaa 10. syyskuuta Sastamalaan ja Tyrvään Pappilaan. Tällä kertaa yleisö pääsee nauttimaan konsertista, joka sisältää musiikkia Ravelilta, Sibeliukselta, Piafilta, Patricia Kaasilta ja Pink Martinilta. Trio Pamela Kilpeläinen, Lehtinen & Lipasti on kolmen vahvan ammattilaisen kokoonpano: Laulaja-lauluntekijä Pamela Kilpeläisen sielukas ääni ja loistava ranskankielinen tulkinta kaikkien rakastamasta Piafista sopii täydellisesti pappilan miljööseen. Viulisti Pauliina Lehtinen ja pianisti Sakari Lipasti esittävät vähemmän tunnetun sonaatin No 1 "Posthume", jonka Ravel sävelsi nuoruusvuosinaan. Tämä kaunis teos valloittaa kuulaudellaan ja ajattomuudellaan.

Väliajalla on mahdollisuus tilata Tyrvään Pappilan aperitivo ja vilvoitella puutarhassa kauniiden järvimaisemien ympärillä. Pappilassa on lukuisia taideteoksia, jotka kertovat rakennuksen historiasta. Koe Eliel Saarinen, Impi Sotavalta, Rudolf Koivu ja moni muu.

Konsertti on siitä ainutlaatuinen, että yleisö pääsee konsertin jälkeen nauttimaan neljän ruokalajin illallisen – ranskalaiseen tyyliin. Pappilaan on esteetön kulku puutarhan puolelta.

Menun ja konsertin yhteishinta on 75 € / hlö.
Varaukset Ranskalaiseen iltaan verkkokaupastamme (valintana päivämäärän 10.9.2022 kohdalla Ranskalainen ilta): Online-varaus


RANSKALAISEN ILLAN MENU

Sipulikeittoa
Tujakkaan lihaliemeen keitetty sipulikeitto, patonkisiivuilla ja Metsurijuustolla gratinoituna L

Kuhaa Meuniére L

Juustoja Ranskasta ja Mouhijärveltä L, G

Parisian Flan
Päältä paahdettu paahtovanukasleivos L

kuva