Pappilan
brunssi

Aloitamme vuoden espanjalaisilla brunsseilla! Tervetuloa nautiskelemaan lauantaina 29.1.2022 klo 11–15. Lue herkullinen menu ja tee pöytävaraus alta.

Viihtyisä
Funkkistalo

Funkkistalo palvelee hyvän ruoan merkeissä lyhennetyillä aukioloajoilla 17.–31.1.2022. ma–la klo 11–15 tarjoten lounasta joka päivä hintaan 10,90 €. Tervetuloa Marttilankadulle!

2022 on
juhlavuosi.
Tilaa uutiskirje!

Tyrvään Pappilan rakennus täyttää 100-vuotta. Tervetuloa juhlimaan kanssamme koko vuosi 2022! Mukaan tunnelmaan pääset seuraamalla verkkosivujamme, Facebookia ja Instagramia sekä tilaamalla uutiskirjeemme alta.

Pappilassa on
käytössä
koronapassi

Olemme Tyrvään Pappilassa ottaneet käyttöön koronapassin. Tarkastamme kaikkina aukioloaikoinamme kaikilta yli 16-vuotiailta koronapassin sekä henkilöllisyyden. Tarkastuksen yhteydessä emme tallenna henkilön tietoja. Kiitokset kaikille yhteistyöstä! Lisätietoa koronapassista löydät alta.

Tervetuloa tapahtumataloon!

Herkkullista ruokaa, taidetta ja tunnelmaa

Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista ja kiinnostavista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesäaikaan myös vehreän pihapiirin amfiteatterissa. Pappila kokoaa ihmisiä yhteen niin Sastamalasta kuin muualta Suomesta.

Pappilan huolella entisöity miljöö palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Kysy meiltä tarjousta häiden, perhejuhlan tai yritystilaisuuden järjestämiseen. Tyylikkäät ja lämpöisen kodikkaat tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Hyvä ruoka ja elämykset vievät mielen ja kielen mennessään.

Tyrvään Pappila sijaitsee Sastamalan keskustassa, kauniilla paikalla Liekoveden rannassa.

Sastamalaan ja Tyrvään Pappilaan on helppo tulla myös junalla tai bussilla. Kysy tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme!

kuva

Tilaa Pappilan uutiskirje

Näin pysyt kartalla herkullisista tilaisuuksistamme ja uusimmista tapahtumista!

Yritystilaisuudet

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle toiveidesi mukaisen kokonaisuuden!

PAPPILAN LAHJAKORTTI

Muista ystävää tai läheistä maistuvalla lahjalla!

Seuraa
meitä

Tyrvään Pappila on myös somessa.

Mattilan Majatalo

Idyllinen Mattilan Majatalo tarjoaa viihtyisät puitteet juhlille ja kokouksille yöpymisineen.

Kärppälän Ratsutila

Moderni ratsutila tarjoaa huikeat puitteet ja monipuoliset palvelut ratsastusseurojen toiminnalle – tila- ja virkistyspalvelut myös yrityksille, järjestöille ja ryhmille.

Pappilan Kivinavetta

Pappilan vanha Kivinavetta on upea tila järjestää isomman luokan juhlat tai kunnon pidot! Tila soveltuu erinomaisesti myös konserttien pitämiseen.