Pappilan
syntymäpäivä-
brunssi su 10.10.

Herkullinen juhlistus Pappilan 4-vuotissyntymäpäivän kunniaksi! Tervetuloa nauttimaan maistuvasta sunnuntaista. Brunssin hinta on 35 €, suosittelemme pöytävarausta.

maittava
isänpäivälounas
su 14.11. klo 11–17

Isänpäivänä on aikaa juhlistaa isää maistuvalla lounaskattauksella. Tervetuloa nauttimaan Pappilan antimista yhdessä! Hinta 45 € / hlö.

Pappilan
syksyn tapahtumat

Katso tästä Pappilan kaikki syksyn herkulliset tapahtumat. Järjestämme myös yksityistilaisuuksia! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 010 419 0290.

Pappilan
brunssit

Brunssit tarjolla lauantaisin 11.9., 23.10., 6.11., 20.11., 4.12. ja 11.12. Poikkeuksen tekee Pappilan synttäribrunssi 10.10., joka on sunnuntaina. Tervetuloa!

Pappilan
joulun
kattaukset

Tervetuloa nauttimaan maittavasta ruoasta ja joulun tunnelmasta. Katso joulunajan lounaat sekä illalliset ja tee varauksesi.

Viihtyisä
Funkkistalo

Funkkistalo palvelee hyvän ruoan merkeissä ma–to klo 10–19, pe–la 10–21 ja su 12–18. Tervetuloa Marttilankadulle!

Tervetuloa tapahtumataloon!

Herkkullista ruokaa, taidetta ja tunnelmaa

Pappilan juhlallinen syntymäpäiväbrunssi katetaan sunnuntaina 10.10. Muut brunssi tarjoillaan lauantaisin 23.10., 6.11., 13.11., 20.11., 4.12. ja 11.12. Tervetuloa!
Varaa pöytä ja tule nauttimaan Pappilan kiireettömästä tunnelmasta.

Katso kaikki tilaisuutemme tästä!

Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista ja kiinnostavista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesäaikaan myös vehreän pihapiirin amfiteatterissa. Pappila kokoaa ihmisiä yhteen niin Sastamalasta kuin muualta Suomesta.

Pappilan huolella entisöity miljöö palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Kysy meiltä tarjousta häiden, perhejuhlan tai yritystilaisuuden järjestämiseen. Tyylikkäät ja lämpöisen kodikkaat tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Hyvä ruoka ja elämykset vievät mielen ja kielen mennessään.

Tyrvään Pappila sijaitsee Sastamalan keskustassa, kauniilla paikalla Liekoveden rannassa.

Sastamalaan ja Tyrvään Pappilaan on helppo tulla myös junalla tai bussilla. Kysy tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme!

kuva

Tilaa Pappilan uutiskirje

Näin pysyt kartalla herkullisista tilaisuuksistamme ja uusimmista tapahtumista!

Yritystilaisuudet

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle toiveidesi mukaisen kokonaisuuden!

PAPPILAN LAHJAKORTTI

Muista ystävää tai läheistä maistuvalla lahjalla!

Seuraa
meitä

Tyrvään Pappila on myös somessa.

Mattilan Majatalo

Idyllinen Mattilan Majatalo tarjoaa viihtyisät puitteet juhlille ja kokouksille yöpymisineen.

Kärppälän Ratsutila

Moderni ratsutila tarjoaa huikeat puitteet ja monipuoliset palvelut ratsastusseurojen toiminnalle – tila- ja virkistyspalvelut myös yrityksille, järjestöille ja ryhmille.

Pappilan Kivinavetta

Pappilan vanha Kivinavetta on upea tila järjestää isomman luokan juhlat tai kunnon pidot! Tila soveltuu erinomaisesti myös konserttien pitämiseen.