Pappilassa on
käytössä
koronapassi

Olemme Tyrvään Pappilassa ottaneet käyttöön koronapassin. Tarkastamme kaikkina aukioloaikoinamme kaikilta yli 16-vuotiailta koronapassin sekä henkilöllisyyden. Tarkastuksen yhteydessä emme tallenna henkilön tietoja. Kiitokset kaikille yhteistyöstä! Lisätietoa koronapassista löydät alta.

JOULULOUNAAT
13.–22.12.
MA–PE 11–15

Tervetuloa nauttimaan Tyrvään Pappilan upeasta joululounaasta. Katso lounaan herkullinen menu ja tee pöytävaraus!

JOULUILLALLISET
PE 10.12. JA 17.12.
18–21

Kahtena perjantai-iltana Pappilassa on tarjolla jouluinen illallinen. Tervetuloa nauttimaan joulun mauista ja tunnelmasta! Katso menu alta ja tee pöytävaraus.

JOULUAATON
JUHLAILLALLINEN
24.12. KLO 18–21

Jouluaattona Pappilassa on aivan ainutlaatuinen tunnelma. Silloin noutopöytä notkuu mitä upeimpia joulun herkkuja. Myös joulupukki poikkeaa Pappilassa!

Pappilan
brunssit

Brunssit tarjolla lauantaisin 4.12. ja 11.12. Katso joulukuun brunssien menu!

Pappilan
joulun
kattaukset

Tervetuloa nauttimaan maittavasta ruoasta ja joulun tunnelmasta. Katso joulunajan lounaat sekä illalliset ja tee varauksesi.

JOULURAUHAN
JULISTUS 24.12.
KLO 11.00

Pappilan parvekkeelta julistetaan perinteinen joulurauha Sastamalaan jouluaattona klo 11.00. Tule paikan päälle katsomaan kuka tänä jouluna rauhan julistaa ja nauttimaan Pappilan joulupuurosta klo 11–12. Joulupuuron hinta on 8 € / hlö.

Viihtyisä
Funkkistalo

Funkkistalo palvelee hyvän ruoan merkeissä ma, ti ja to klo 7–18, ke ja pe 7–20, la 7–16 ja su 12–16.. Tervetuloa Marttilankadulle!

Pappilan
syksyn tapahtumat

Katso tästä Pappilan kaikki syksyn herkulliset tapahtumat. Järjestämme myös yksityistilaisuuksia! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 010 419 0290.

Tervetuloa tapahtumataloon!

Herkkullista ruokaa, taidetta ja tunnelmaa

Pappilan tämän vuoden viimeinen brunssi tarjoillaan lauantaina 11.12. Tervetuloa!
Varaa pöytä ja tule nauttimaan Pappilan kiireettömästä tunnelmasta.

Katso kaikki tilaisuutemme tästä!

Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista ja kiinnostavista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesäaikaan myös vehreän pihapiirin amfiteatterissa. Pappila kokoaa ihmisiä yhteen niin Sastamalasta kuin muualta Suomesta.

Pappilan huolella entisöity miljöö palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Kysy meiltä tarjousta häiden, perhejuhlan tai yritystilaisuuden järjestämiseen. Tyylikkäät ja lämpöisen kodikkaat tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Hyvä ruoka ja elämykset vievät mielen ja kielen mennessään.

Tyrvään Pappila sijaitsee Sastamalan keskustassa, kauniilla paikalla Liekoveden rannassa.

Sastamalaan ja Tyrvään Pappilaan on helppo tulla myös junalla tai bussilla. Kysy tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme!

kuva

Tilaa Pappilan uutiskirje

Näin pysyt kartalla herkullisista tilaisuuksistamme ja uusimmista tapahtumista!

Yritystilaisuudet

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle toiveidesi mukaisen kokonaisuuden!

PAPPILAN LAHJAKORTTI

Muista ystävää tai läheistä maistuvalla lahjalla!

Seuraa
meitä

Tyrvään Pappila on myös somessa.

Mattilan Majatalo

Idyllinen Mattilan Majatalo tarjoaa viihtyisät puitteet juhlille ja kokouksille yöpymisineen.

Kärppälän Ratsutila

Moderni ratsutila tarjoaa huikeat puitteet ja monipuoliset palvelut ratsastusseurojen toiminnalle – tila- ja virkistyspalvelut myös yrityksille, järjestöille ja ryhmille.

Pappilan Kivinavetta

Pappilan vanha Kivinavetta on upea tila järjestää isomman luokan juhlat tai kunnon pidot! Tila soveltuu erinomaisesti myös konserttien pitämiseen.