Joululounas
ma–pe
11.–19.12. klo 11–15

Tervetuloa nauttimaan joulunajan parhaista mauista Pappilan tunnelmalliselle joululounaalle! Katso menu alta ja tee pöytävaraus.

Tunnelmallinen
jouluillallinen
la 16.12. klo 18.00

Tervetuloa nauttimaan jouluisesta illallisesta tunnelmallisessa Pappilassa! Katso alta kolmen ruokalajin illallisen menu ja tee pöytävaraus.

Joulukonsertti
Funkkistalossa
la 16.12. klo 16.00

Petri Kiiski ja Tyrwää All Stars -yhtye kapellimestarinaan Jukka Keskitalo esittävät tunnelmallisen Loista joulun tähti -konsertin Funkkistalon musiikkisalissa. Lippuja 20 € saatavana Funkkistalon kassalta sekä verkkokaupastamme, linkki alla.

Joulupuuro
24.12. klo 10–12

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta joulupuurosta sekahedelmäsopan, joulutortun ja glögin kera! Samalla kuulet kuinka joulurauha julistetaan Sastamalaan klo 11.00.

Joulurauhan julistus
24.12. klo 11.00

Sastamalaan julistetaan jouluaattona joulurauha perinteisesti Tyrvään Pappilan parvekkeelta. Tervetuloa paikan päälle katsomaan, kuka sen tänä vuonna julistaa.

Jouluaaton
illallinen
Su 24.12. klo 18.00

Tervetuloa juhlistamaan aattoa Pappilan ainutlaatuiseen tunnelmaan! Kaikki ruoat tarjoillaan noutopöydästä. Katso alta menu ja tee pöytävaraus.

Pappilan
brunssit

Seuraavat brunssit katetaan ensi vuonna 2024 lauantaisin 10.2. ja 16.3. Kattaukset ovat klo 12.00 ja 14.00. Tee alta pöytävaraus, tervetuloa!

Pappilan
lahjakortti
verkkokaupasta

Pappilan lahjakortti on herkullinen ja mieluisa lahja! Saat ostettua sen kätevästi verkkokaupastamme.

Tervetuloa
Funkkistaloon!

Ravintolamme Funkkistalo tarjoaa ruokaa jokaiseen nälkään osoitteessa Marttilankatu 14, Sastamala. Katso alta ruokalistat ja tervetuloa herkuttelemaan!

Tervetuloa tapahtumataloon!

Herkullista ruokaa, taidetta ja tunnelmaa

AUKIOLOAJAT
Syyskuussa on Pappilassa yksityistilaisuuksia viikonloppuisin.

Brunssit
La 10.2.2024 ja 16.3.2024
Kattaukset ovat klo 12.00 ja 14.00.
Katso brunssin menu

Pappilan joululounaat
Ma–pe 11.–19.12. klo 11–15
Katso menu ja tee pöytävaraus

Jouluinen illallinen
La 16.12. klo 18–21
Katso illallisen menu

Jouluaaton juhlaillallinen
Su 24.12. klo 18–21
Katso noutopöydän kattaus

Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista ja kiinnostavista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesäaikaan myös vehreän pihapiirin amfiteatterissa. Pappila kokoaa ihmisiä yhteen niin Sastamalasta kuin muualta Suomesta.

Pappilan huolella entisöity miljöö palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Kysy meiltä tarjousta häiden, perhejuhlan tai yritystilaisuuden järjestämiseen. Tyylikkäät ja lämpöisen kodikkaat tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Hyvä ruoka ja elämykset vievät mielen ja kielen mennessään.

Tyrvään Pappila sijaitsee Sastamalan keskustassa, kauniilla paikalla Liekoveden rannassa.

Sastamalaan ja Tyrvään Pappilaan on helppo tulla myös junalla tai bussilla. Kysy tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme!

_______

Oiva-raporttimme näet täältä

kuva

Tilaa Pappilan uutiskirje

Näin pysyt kartalla herkullisista tilaisuuksistamme ja uusimmista tapahtumista!

Yritystilaisuudet

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle toiveidesi mukaisen kokonaisuuden!

PAPPILAN LAHJAKORTTI

Muista ystävää tai läheistä maistuvalla lahjalla!

Seuraa
meitä

Tyrvään Pappila on myös somessa.

Mattilan Majatalo

Idyllinen Mattilan Majatalo tarjoaa viihtyisät puitteet juhlille ja kokouksille yöpymisineen.

Kärppälän Ratsutila

Moderni ratsutila tarjoaa huikeat puitteet ja monipuoliset palvelut ratsastusseurojen toiminnalle – tila- ja virkistyspalvelut myös yrityksille, järjestöille ja ryhmille.

Pappilan Kivinavetta

Pappilan vanha Kivinavetta on upea tila järjestää isomman luokan juhlat tai kunnon pidot! Tila soveltuu erinomaisesti myös konserttien pitämiseen.