Mars vs. Venus? 2
stand up -esitys
la 23.9.

Riku Suokas ja Johanna Tohni ottavat uusintaottelun Kivinavetan lavalla. Tervetuloa viihtymään! Lue alta lisää ja osta liput ajoissa!

Tyrvää Jazz
pe 29.9. klo 18.00
loppuunmyyty

Perjantaina 29.9. Tyrvään Pappilan Kivinavetalla nautitaan Suomen jazztaivaan kirkkaimpien tähtien esityksistä. Liput ovat myynnissä! Katso lisätietoa alta.

riistaillallinen
pe 13.10. klo 18–21

Tervetuloa nautiskelemaan syksyn parhaista mauista neljän ruokalajin riistaillalliselle. Katso herkullinen menu ja tee pöytävaraus!

Pappilan
brunssit

Tervetuloa Pappilan kiireettömälle brunssille! Seuraavat brunssit katetaan 14.10., 11.11. ja 2.12. Kattaukset ovat klo 12.00 ja 14.00.

Dine & Rock
pikkujoulut
la 18.11.

Juhlakauden herkullisimmat ja hauskimmat pikkujoulut Tyrvään Pappilassa ja Kivinavetassa! Pappilassa ruokailu klo 18.00 alkaen ja Kivinavetalla rokkaa The Ukkometsot 21.00 alkaen. Katso ohjelma alta ja osta liput!

Pappilan
lahjakortti
verkkokaupasta

Pappilan lahjakortti on herkullinen ja mieluisa lahja! Saat ostettua sen kätevästi verkkokaupastamme.

Tervetuloa
Funkkistaloon!

Ravintolamme Funkkistalo tarjoaa ruokaa jokaiseen nälkään osoitteessa Marttilankatu 14, Sastamala. Katso alta ruokalistat ja tervetuloa herkuttelemaan!

Tervetuloa tapahtumataloon!

Herkullista ruokaa, taidetta ja tunnelmaa

AUKIOLOAJAT
Syyskuussa on Pappilassa yksityistilaisuuksia viikonloppuisin.

Riistaillallinen
Pe 13.10. klo 18–21
Katso illallisen menu

Brunssit
La 14.10.
La 11.11.
La 2.12.
Kattaukset ovat klo 12.00 ja 14.00.
Katso brunssin menu

Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista ja kiinnostavista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesäaikaan myös vehreän pihapiirin amfiteatterissa. Pappila kokoaa ihmisiä yhteen niin Sastamalasta kuin muualta Suomesta.

Pappilan huolella entisöity miljöö palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Kysy meiltä tarjousta häiden, perhejuhlan tai yritystilaisuuden järjestämiseen. Tyylikkäät ja lämpöisen kodikkaat tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Hyvä ruoka ja elämykset vievät mielen ja kielen mennessään.

Tyrvään Pappila sijaitsee Sastamalan keskustassa, kauniilla paikalla Liekoveden rannassa.

Sastamalaan ja Tyrvään Pappilaan on helppo tulla myös junalla tai bussilla. Kysy tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme!

_______

Oiva-raporttimme näet täältä

kuva

Tilaa Pappilan uutiskirje

Näin pysyt kartalla herkullisista tilaisuuksistamme ja uusimmista tapahtumista!

Yritystilaisuudet

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle toiveidesi mukaisen kokonaisuuden!

PAPPILAN LAHJAKORTTI

Muista ystävää tai läheistä maistuvalla lahjalla!

Seuraa
meitä

Tyrvään Pappila on myös somessa.

Mattilan Majatalo

Idyllinen Mattilan Majatalo tarjoaa viihtyisät puitteet juhlille ja kokouksille yöpymisineen.

Kärppälän Ratsutila

Moderni ratsutila tarjoaa huikeat puitteet ja monipuoliset palvelut ratsastusseurojen toiminnalle – tila- ja virkistyspalvelut myös yrityksille, järjestöille ja ryhmille.

Pappilan Kivinavetta

Pappilan vanha Kivinavetta on upea tila järjestää isomman luokan juhlat tai kunnon pidot! Tila soveltuu erinomaisesti myös konserttien pitämiseen.