Pappilan luonteikkaat juomat

Pappilassa on A-oikeudet. Tarkasti ruokiimme sovitettu viinilistamme avaa tien makuelämyksiin. Pappilan omat viinit tulevat Italiasta, Espanjasta ja Unkarista. Luonnollisesti tarjoamme myös hyvän valikoiman alkoholittomia juomia.

kuva

Pappilan kevään viinit

Kuohuviini

Tenute Falezza Prosecco Brut
Raikas, omenainen, kirpeähkö prosecco Veneton alueelta.
39 € / plo

Valkoviinit

Grechetto Goretti
Eteerinen ja kukkea kuiva valkoviini Umbriasta. Tässä laadukkaassa italialaisessa valkoviinissä maistuu häivähdys kanelista omenaa. Erittäin raikas ja ryhdikäs.
38 € / plo

Boeri Bevione Selezione
Tämä tyylikäs ja kaunis viini on pientuottajaviini Boerilta. Chardonnay-rypäleestä valmistettu kuiva, tammitettu valkoviini. Jokaista aistia hellivä viini on hieman hapokas, makuina vanilja, sitruuna sekä mansikka. Viinillä on konsentroitunut jälkimaku.
45 € / plo

Benedek Harslevelü
Puolikuiva valkoviini Benedek Pincen tuottamana Unkarin Egeristä. Viinillä on miellyttävä tuoksu ja maku, josta löytyy rusinaa ja aprikoosia, hieman kermakaramelliä. Viini sopii erityisen hyvin pikanttien ruokien kanssa.
42 € / plo

Punaviinit

Boeri Monferrato Dolcetto
Dolcetto-rypäleestä valmistettu kevyen hapokas punaviini. Sopii erittäin hyvin buffet-ruokailuun. Tässä raikkaassa ja kevyehkössä viinissä maistuu hieman aroniamarja.
38 € / plo

Jekl Il Primo
Unkarin Villany-alueelta kolmen rypäleen sekoitus: Merlot, Cabernet Franc ja Cabernet Sauvignon. Maku tällä syvällä ja vivahteikkaalla keskitäyteläisellä viinillä on vaapukkainen, hieman savuinen ja pippurinen.
42 € / plo

Tenute Falezza Falaia Rosso
Täyteläinen punaviini. Laadukas viini tulee Veronan alueelta ja edustaa tyypillistä Valpolicellan tuhdin hilloisaa ja mausteista viinityyliä. Löydät viinistä myös makeaa tupakkaa ja nahan aromeja.
40 € / plo

Jälkiruokaviini

Boeri Moscato d’Asti
Tämä makeankirpeä Moscato tuo hymyn huulille! Viinin mineraalinen runko ja terhakat kuplat antaa hyvän vastapainon jälkiruoille.
45 € / plo