Pappila live -ilmaiskonsertit

Keskiviikkojen ilmaiskonsertit ovat päättyneet tältä kesää. Kiitokset hienoille esiintyjille ja upealle yleisölle, ensi kesänä jatketaan!

Pappila live
Aron
ke 8.6. klo 19.00

Pappilan kesän avaa Elvis-tulkki Aron huikealla showllaan. Tervetuloa nauttimaan kesän ensimmäisestä keskiviikkojen ilmaiskonsertista ja ainutlaatuisesta konsertista! Vapaa pääsy!

Pappila Live
Jenni Mustajärvi Duo
Ke 15.6. klo 19.00

Tervetuloa kuuntelemaan Jenni Mustajärven menevää poprockia Pappilan puutarhaan. Konserttiin on vapaa pääsy.

Pappila Live
Duo Primadonnat
Ke 22.6. klo 19.00

Pianisti Piia Kristiina ja viulisti Annukka Nevalainen soljuvat sujuvasti musiikkigenrestä toiseen itse sovittamiensa kappaleiden huikeassa määrässä. Tervetuloa!

Pappila Live
Hateles
Ke 29.6. klo 19.00

Tiedossa on rehellistä suomirokkia, kun legendaarinen poikabändi Hateles nousee amfiteatterin lavalle.

Pappila live
Swing Doctors
ke 6.7. klo 19.00

Kahdeksanhenkinen Swing Doctors luo takuuvarman lämpimän ilmaston Pappilan puutarhaan rytmeillään. Tervetuloa!

Pappila Live
Cactusband
ke 13.7. klo 19.00

Railakas raumalainen orkesteri vie musiikkimatkalle Louisianaan juurevalla rootsilla ja americanallaan. Vapaa pääsy!

Pappila Live
Alta Bellezza
ke 20.7. klo 18.00

Illan konsertti on osa Sastamala Gregorianan ohjelmistoa. Katso lisätietoa alta. Tervetuloa!

Pappila Live
Beatline
ke 27.7. klo 19.00

Help! Ilmiömäinen Beatline herättää Beatlesin henkiin ja saa vauhtia kesäiltaan.

Pappila Live
Essi Leppäkoski
Ke 3.8. klo 19.00

Essi Leppäkoski säestäjineen saa kesäillan kauneimmilleen ikivihreillä kappaleillaan. Tervetuloa!

Pappila Live
Mäsä duo
Ke 10.8. klo 19.00

Mäsä Duo yhdistelee uutta ja vanhaa perinnettä ronskilla eteläpohjalaisella otteella. Kaustislaisen Kyösti Järvelän tiukka pelimanniote viulussa kohtaa lapualaisen Lauri Kotamäen rytmikkään hanurismin.

Pappila Live
Petri Kiiski & Tyrvää All Stars
Ke 17.8. klo 19.00

Kesän ilmaiskonsertit vie komeasti päätökseen paikkakunnan omat starat, Petri Kiiski ja Tyrvää All Stars.

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ!

Tänä kesänä rakennuksen 100-vuotisjuhlia viettävän Tyrvään Pappilan keskiviikkojen livekonserttien yhteydessä tehdään yhdessä hyvää! Koko kesän keskiviikkolivet järjestetään tukikonsertteina ja näin kerätään vapaaehtoisia lahjoituksia hyväntekeväisyyteen paikalliselle MIELI Tukitalo mielenterveys -yhdistykselle.

MIELI Tukitalo mielenterveys ry tarjoaa apua ja tukea erilaisissa elämän ongelma- ja kriisitilanteissa. Yhdistyksen ylläpitämässä Kriisikeskus Tukitalossa asioi vuosittain noin 400 yksittäistä asiakasta. Valtakunnallisessa Kriisipuhelimessa käydään noin 2200 keskustelua ja verkossa tarjottavilla palveluilla tavoitetaan noin 1500 avuntarvitsijaa. Tukitalolla toimivan Rikosuhripäivystyksen kautta saavat rikoksen kohteeksi joutuneet tukihenkilön tutkinnan tai vaikka oikeudenkäynnin ajaksi. Monipuolisella hanketoiminnalla pyritään edistämään mielenterveyttä, ehkäisemään ongelmia ja vahvistamaan erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.

Tukitalo mielenterveys ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jolla on toimipisteet Sastamalassa ja Huittisissa sekä Sastamalassa sijaitseva 19 paikkainen tukiasumisen yksikkö.
Yhdistyksen ylläpitämissä palveluissa ja hankkeissa työskentelee yhteensä 14 työntekijää, näiden rinnalla toiminnassa on mukana noin 45 aktiivista vapaaehtoista. Lisätietoa löytyy yhdistyksen verkkosivuilta  www.tukitalo.com.
Tule mukaan nauttimaan kesän kattavasta musiikkitarjonnasta ja tekemään yhdessä hyvää! Joka keskiviikko Pappilan amfiteatterin lavalle nousee mielenkiintoisia esiintyjiä ilahduttamaan kesäiltoja. Konsertteihin on yleisöllä vapaa pääsy ja amfiteatteriin on esteetön kulku.
Konserttien aikana Tyrvään Pappilasta löytyy lipas, johon voit käteisellä maksaa vapaaehtoisen pääsymaksun tukikonserttiin. Kaikki kerätyt varat tullaan lahjoittamaan Tukitalo mielenterveys ry:lle elokuun lopussa. Kesän konsertit aloitti 8.6. Suomen johtava Elvis-tulkki Aron ja ne tulee komeasti päättämään Petri Kiiski ja Tyrvää All Stars keskiviikkona 17.8.