STEVE 'N' SEAGULLS
17.2.2023 Tyrvään Pappilan Kivinavetta

Perjantaina 17.2.2023 Tyrvään Pappilan Kivinavetassa nousee tunnelma kattoon, kun lavalle nousee Steve 'n' Seagulls! Tiedossa on hulvatonta country- ja bluegrassmusisointia astetta raskaammalla asenteella. Bändin repertuaariin kuuluu oman tuotannon lisäksi hienoja versioita rock- ja metalligenren klassikoista.
Lippujen hinta ennakkoon 30 €, ovelta 35 €
Ovet aukeaa 19.00 ja navettaa lämmittämään tulee pitäjän kovin kaksikko Duo Kovaralli!
Show time 21.00.
Ikäraja keikalle on 18-vuotta.
Osoite: Kivinavetta, Jaatsinkatu 2, 38210 Sastamala

Kivinavetalla on illalla mahdollisuus ruokailla ja baari on avoinna klo 19.00 lähtien.

MENU
Texas open burger nyhtönaudalla ja bbq-kastikkeella 15 €

Briossisämpylän päällä ylikypsää naudan rintaa, tomaattisalsaa, rucolasalaattia, marinoitua punasipulia, lämmintä cheddarkastiketta sekä kaalisalaattia jalapenolla ja korianterilla maustettuna. Lievästi hot! L (G)

Falafel open burger 15 €
Briossisämpylän päällä seesam-chilimaustettuja falafelpyöryköitä, tomaattisalsaa, rucolasalaattia, marinoitua punasipulia ja jogurtti-feta-kurkkukastiketta. L (G)

KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY

kuva

HATELES
La 18.3.2023 Tyrvään Pappilan Kivinavetta

Rakastetuin, paras ja ainoa Hateles nousee lauantaina 18.3. Tyrvään Pappilan Kivinavetan lavalle ja vetää ainutlaatuisen keikan pitkän kaavan mukaan. Tervetuloa nauttimaan ikimuistoisesta illasta!
Ovet aukeavat klo 19.00, show time 20.00. Kivinavetassa on baari avoinna ja keikkaruokaa tarjolla!
Kivinavetan osoite on Jaatsinkatu 2, Sastamala.
Liput ennakkoon 20 € ja ovelta 25 €.

OSTA LIPPU

kuva

JOHANNA ORAS
KALLAN TARINA – KALMANKUKASTA KUOSIIN
TYRVÄÄN PAPPILAN KIVINAVETTA 13.5.–27.8.2023

Toukokuussa Sastamalassa ovensa avaava näyttely juhlistaa Oraksen 30-vuotista taiteilijauraa ja avaa samalla kallan saloja yleisölle. Mukana näyttelyssä on niin aiempia teoksia kuin täysin uusia maalauksia. Kyse ei kuitenkaan ole perinteisestä taidenäyttelystä, vaan esillä tulee olemaan maalausten ohella luonnoksia, grafiikkaa, design-tuotteita, asusteita ja huonekaluja – siis kaikkea, mihin Oraksen kalla on vuosien varrella juurensa ulottanut.

Yksi yleisön eniten Orakselle esittämistä kysymyksistä vuosien varrella on ollut, miksi hän on valinnut töidensä inspiraatioksi juuri kallan. Kysymykseen vastaaminen ei ole ollut helppoa, mutta taiteilija uskoo tulevan näyttelyn avaavan aihetta katsojille, sillä kalla on näyttelyn ydin ja läsnä jokaisessa esillä olevassa teoksessa.

Näyttelyssä tullaan näkemään teoksia aiemmasta Kalla mestareiden jäljillä -kokoelmasta, ja mukana on poikkeuksellisesti töitä myös yksityiskokoelmista.

Lisätietoa löytyy Art Pappilan verkkosivuilta

kuva

PAPPILA LIVE – KESÄN ILMAISKONSERTIT

Tyrvään Pappilan puutarhan amfiteatterin keskiviikkoiltojen ilmaiskonsertit alkavat 7.6.2023. Joka keskiviikko lavalle nousee mielenkiintoisia artisteja sekä yhtyeitä ilahduttamaan kesäiltoja. Tervetuloa nauttimaan musiikista! Tapahtumiin on vapaa pääsy ja amfiteatteriin on esteetön kulku.

Julkaisemme kesän esiintyjät tammikuun lopulla.

Kesällä 2022 100-vuotisjuhlia viettäneen Tyrvään Pappilan keskiviikkojen livekonserttien yhteydessä tehtiin yhdessä hyvää! Kesän keskiviikkolivet järjestettiin tukikonsertteina ja kerättiin vapaaehtoisia lahjoituksia hyväntekeväisyyteen paikalliselle MIELI Tukitalo mielenterveys -yhdistykselle. Lahjoitettavaksi potiksi kertyi 1006,20 €. Kiitos siitä kuuluu kesän 2022 hienolle yleisölle!

kuva