PAPPILAN BRUNSSIT

Tervetuloa nauttimaan Pappilan herkullisista brunsseista!
Katamme seuraavat brunssit lauantaina 10.6. ja 1.7.

Katso herkulliset menut ja tee pöytävaraus!

kuva

NATA-NALLE AMFITEATTERISSA
PERJANTAINA 9.6. KLO 15.00

Tervetuloa laulamaan ja leikkimään Nata-nallen kanssa Pappilan amfiteatteriin! Tapahtuma on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy.
Tapahtuman järjestää Sastamalan seurakunta.

kuva

JOHANNA ORAS
KALLAN TARINA – KALMANKUKASTA KUOSIIN -TAIDENÄYTTELY
TYRVÄÄN PAPPILAN KIVINAVETTA 13.5.–27.8.2023

AVOINNA
ma–la 12–18
su 12–16

Näyttely on suljettu juhannuksena 23.–25.6.

Sisäänpääsymaksu 5 €
Alle 12-vuotiaat maksutta

Museokortti ei ole käytössä

Kallan tarina – Kalmankukasta kuosiin -taidenäyttely juhlistaa Oraksen 30-vuotista taiteilijauraa ja avaa samalla kallan saloja yleisölle. Mukana näyttelyssä on niin aiempia teoksia kuin täysin uusia maalauksia. Esillä maalausten ohella on luonnoksia, grafiikkaa, design-tuotteita, asusteita ja huonekaluja – siis kaikkea, mihin Oraksen kalla on vuosien varrella juurensa ulottanut.

Yksi yleisön eniten Orakselle esittämistä kysymyksistä vuosien varrella on ollut, miksi hän on valinnut töidensä inspiraatioksi juuri kallan. Kysymykseen vastaaminen ei ole ollut helppoa, mutta taiteilija uskoo tulevan näyttelyn avaavan aihetta katsojille, sillä kalla on näyttelyn ydin ja läsnä jokaisessa esillä olevassa teoksessa.

Näyttelyssä tullaan näkemään teoksia aiemmasta Kalla mestareiden jäljillä -kokoelmasta, ja mukana on poikkeuksellisesti töitä myös yksityiskokoelmista.

Kivinavetta sijaitsee Sastamalan keskustassa osoitteessa Jaatsinkatu 2
Kivinavetan alakertaan on esteetön kulku.

Lisätietoa löytyy Art Pappilan verkkosivuilta

kuva

PAPPILA LIVE – KESÄN ILMAISKONSERTIT 2023

Tyrvään Pappilan puutarhan amfiteatterin keskiviikkoiltojen ilmaiskonsertit alkavat 7.6.2023. Joka keskiviikko lavalle nousee mielenkiintoisia artisteja sekä yhtyeitä ilahduttamaan kesäiltoja. Tervetuloa nauttimaan musiikista! Tapahtumiin on vapaa pääsy ja amfiteatteriin on esteetön kulku.
Konsertit alkavat klo 19.00 ja sisältävät väliajan.

7.6. Roamin' Street Band
14.6. Old Union Blues Band
21.6. Aron sings Elvis
28.6. Päivi Siivonen ja Hanuri & hattu
5.7. Katri Hannele
12.7. Cactusband
19.7. Marko Aho & Pascal Schweren
26.7. Nina Kaitaranta
2.8. Happy Groove
9.8. Hateles
16.8. Tyrvää All Star IV

Kesällä 2022 100-vuotisjuhlia viettäneen Tyrvään Pappilan keskiviikkojen livekonserttien yhteydessä tehtiin yhdessä hyvää! Kesän keskiviikkolivet järjestettiin tukikonsertteina ja kerättiin vapaaehtoisia lahjoituksia hyväntekeväisyyteen paikalliselle MIELI Tukitalo mielenterveys -yhdistykselle. Lahjoitettavaksi potiksi kertyi 1006,20 €. Kiitos siitä kuuluu kesän 2022 hienolle yleisölle!

kuva
PAPPILAN KESÄTORI KESKIVIIKKOISIN
 
Tänä kesänä on Pappilan etupihalla aina keskiviikkoisin kesätori, minne ovat kaikki käsityöläiset ja tuotteita itse valmistavat tervetulleita myymään tuotteitaan.
Kesätori on avoinna 7.6. alkaen klo 17–20. Pöytävuokra on 25 € / kerta tai koko kesäkauden 16.8. asti 200 € (11 iltaa).
Pöytävaraukset voi laittaa sähköpostilla [email protected] tai soittamalla 010 419 0290. Ilmoittautumiset viimeistään kyseisenä keskiviikkona klo 15.00.
Paikan päältä on saatavana pöytiä lainaksi.
kuva