STAND UP SIRKUS KIVINAVETASSA
Lauantaina 22.4. vietetään Tyrvään Pappilan Kivinavetalla railakkaan viihdyttävä ilta Suomen stand up -komiikan kirkkaimpien tähtien seurassa!

Lavalle nousevat illan aikana Teemu Vesterinen, Fathi Ahmed, Saana Peltola, Arttu Järvinen ja Kimmo Aro valmiina verbaaliakrobatiaan. Tervetuloa nauttimaan kevään hulvattomimmasta illasta!

Kivinavetalla on baari avoinna ja navettabistrosta on saatavana purtavaa koko illan.

Ovet aukeavat klo 18.30
Show time 19.00

Liput ennakkoon 28 €, ovelta 33 €

OSTA LIPPU

kuva

JOHANNA ORAS
KALLAN TARINA – KALMANKUKASTA KUOSIIN
TYRVÄÄN PAPPILAN KIVINAVETTA 13.5.–27.8.2023

AVOINNA 13.5.–27.8.2023
Näyttely on avoinna toukokuussa viikonloppuisin ja kesäkuusta lähtien joka päivä.
13.–28.5. viikonloppuisin
la 12–18
su 12–16

1.6.–27.8.
ma–la 12–18
su 12–16

Sisäänpääsymaksu 5 €

Toukokuussa Sastamalassa ovensa avaava näyttely juhlistaa Oraksen 30-vuotista taiteilijauraa ja avaa samalla kallan saloja yleisölle. Mukana näyttelyssä on niin aiempia teoksia kuin täysin uusia maalauksia. Kyse ei kuitenkaan ole perinteisestä taidenäyttelystä, vaan esillä tulee olemaan maalausten ohella luonnoksia, grafiikkaa, design-tuotteita, asusteita ja huonekaluja – siis kaikkea, mihin Oraksen kalla on vuosien varrella juurensa ulottanut.

Yksi yleisön eniten Orakselle esittämistä kysymyksistä vuosien varrella on ollut, miksi hän on valinnut töidensä inspiraatioksi juuri kallan. Kysymykseen vastaaminen ei ole ollut helppoa, mutta taiteilija uskoo tulevan näyttelyn avaavan aihetta katsojille, sillä kalla on näyttelyn ydin ja läsnä jokaisessa esillä olevassa teoksessa.

Näyttelyssä tullaan näkemään teoksia aiemmasta Kalla mestareiden jäljillä -kokoelmasta, ja mukana on poikkeuksellisesti töitä myös yksityiskokoelmista.

Kivinavetta sijaitsee Sastamalan keskustassa osoitteessa Jaatsinkatu 2
Kivinavetan alakertaan on esteetön kulku.

Lisätietoa löytyy Art Pappilan verkkosivuilta

kuva

LUOVUUDEN LÄHTEILLÄ
MAALAUS- JA HEMMOTTELURETRIITTI JOHANNA ORAKSEN OPASTUKSELLA 18.–19.5.2023

Toukokuussa, kun luonto herää ja valon määrä on jo huikaiseva, järjestämme hurmaavassa Mattilan Majatalossa maalaukseen ja itsensä hemmotteluun keskittyvän Luovuuden lähteillä -retriitin. Maalauksen opettajana toimii taiteilija Johanna Oras.

Johanna Oraksen pitkä taiteilijaura koostuu kyvystä uudistua ja inspiroitua aina uudelleen, nähdä ja kokea asioita uudella tavalla sekä peilata omaa sielunmaisemaa kokemaansa. Retriitin aikana Johanna johdattaa meidät luovuuden lähteille opastaen niin ilmaisussa kuin sen kankaalle saattamisessa.

Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai muusta kuvataiteen tekemisestä ei tarvita. Paikan päältä löytyy myös kaikki maalaamiseen tarvittavat välineet. Johanna Oras on opettajana kokenut ja huomioi retriittiin osallistujien toiveet sekä lähtötilanteen opetuksessaan. Jos olet vasta-alkaja, pääset retriitin aikana hienosti perehtymään öljyvärimaalauksen saloihin ja saat yksilöllistä ohjausta tekniikassa ja värien sekoittamisessa. Pidemmälle edistyneet pääsevät sukeltamaan syvemmälle oman taiteen tekemiseen kokeneen taiteilijan avustuksella.

Mattilan Majatalon idyllisessä maalaisympäristössä pääset keskittymään itseesi ja oman taiteen tekemiseen. Tervetuloa nauttimaan kevään valosta, hemmottelusta sekä luovuudesta!

Johanna Oras juhlistaa 30-vuotista taiteilijauraansa upealla Kallan tarina – Kalmankukasta kuosiin -näyttelyllä Tyrvään Pappilan Kivinavetassa 13.5.–27.8.2023. Retriitin päätöspäivänä perjantaina 19.5. osallistujilla on mahdollisuus käydä tutustumassa näyttelyyn Johannan opastuksella. Retriittiin osallistujille sisäänpääsy on maksuton.

Majoittuminen tapahtuu Mattilan Majatalon kahden hengen huoneissa.

KATSO RETRIITIN TARKKA OHJELMA SEKÄ AIKATAULU MATTILAN MAJATALON VERKKOSIVUILTA >>

kuva

PAPPILA LIVE – KESÄN ILMAISKONSERTIT

Tyrvään Pappilan puutarhan amfiteatterin keskiviikkoiltojen ilmaiskonsertit alkavat 7.6.2023. Joka keskiviikko lavalle nousee mielenkiintoisia artisteja sekä yhtyeitä ilahduttamaan kesäiltoja. Tervetuloa nauttimaan musiikista! Tapahtumiin on vapaa pääsy ja amfiteatteriin on esteetön kulku.

7.6. Roamin' Street Band
14.6. Old Union Blues Band
21.6. Aron sings Elvis
28.6. Siivonen Band
5.7. Katri Rautio
12.7. Cactusband
19.7. Marko Aho
26.7. Nina Kaitaranta
2.8. Happy Groove
9.8. Hateles
16.8. Tyrvää All Star IV

Kesällä 2022 100-vuotisjuhlia viettäneen Tyrvään Pappilan keskiviikkojen livekonserttien yhteydessä tehtiin yhdessä hyvää! Kesän keskiviikkolivet järjestettiin tukikonsertteina ja kerättiin vapaaehtoisia lahjoituksia hyväntekeväisyyteen paikalliselle MIELI Tukitalo mielenterveys -yhdistykselle. Lahjoitettavaksi potiksi kertyi 1006,20 €. Kiitos siitä kuuluu kesän 2022 hienolle yleisölle!

kuva