VIRKISTYS-, TYKY- JA TYHYPÄIVÄT

Tyrvään Pappilan virkistys-, tyky- ja tyhypäivät ovat, mitä lupaavat: täynnä elämyksiä, yhteistä aikaa ja hyvää oloa! Tilamme toimivat parhaiten 30-100 hengen ryhmille, mutta pystymme palvelemaan jopa kaksisataapäistä joukkoa.

Keittiömme on kuuluisa tinkimättömästä laadustaan ja maustaan - oli kyse sitten kahvittelusta, lounaasta tai illallisesta.

 

 

 

Järven ranta, amfiteatteri ja iso joukko toinen toistaan upeampia sisätiloja mahdollistavat monenlaisen räätälöidyn toiminnan. Kerro toiveesi ja autamme sinua!

Entä miltä kuulostaisi mato-onkikisat, pilkkireissu tai virvelöinti veneestä? Tai ehkä sinun porukkasi lämpiäisi saunalauttareissulle kohti Sastamalan Rautaveden auringonlaskua? Alla voit tutustua yhteistyökumppaniemme tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Sauna isolle porukalle järven rannalla

Hoikan Helmi

Sastamalan Karkussa, Riippilänjärven rannalla oleva tilava sauna soveltuu loistavasti saunailtoihin, juhliin sekä kokouksiin. Käytössä on tunnelmallinen takkahuone, kaksi saunaa, hyvin varusteltu keittiö, kokous- ja koulutustila av-välinein, iso ulkoterassi sekä sisä- ja ulkotakat. Tilat ovat yhteensä noin 70 henkilölle.

Saunan vieressä on valaistu pururata, palloilualue ja uimaranta.

Tilaisuuksiin on mahdollista tilata ruokailu Tyrvään Pappilasta. Järjestämme herkulliset tarjoilut kaiken kokoisille ryhmille.

kuva

Mato-onkikisat, pilkkiretki tai virvelöintiä veneillen?

Lähde vaparetkelle!

Haluaisit tarjota yritysvieraillesi unohtumattoman elämyksen suomalaisessa järvimaisemassa? Järjestää työkaverille ikimuistoiset syntymäpäivät tai eläkkeelle läksijäiset? Vai mietitkö tyky-päivän ohjelmaa?

Vaparetket räätälöi kalastusretken teeman aina toiveiden mukaisesti. Se hankkii myös kalastusluvat, veneen, välineet, vakuutukset ja vaatetuksen, turvallisuusvarusteita unohtamatta. Laajan opasverkoston ansiosta kalastusaktiviteetti onnistuu suuremmallekin ryhmälle.

Suurta saalista emme takaa, mutta tunnelmasta ja turvallisuudesta emme tingi!

Varaukset ja tiedustelut:

Tyrvään Pappila
010 4190 290 tai postia@tyrvaanpappila.fi

 

 

 

kuva

johtoryhmäpalaveri, virkistyspäivä tai saunailta?

Varaa saunalautta!

Tule pitämään palaveria tai viettämään TYKY-päivää, syntymäpäiviä, polttareita tai perinteistä saunailtaa Sastamalaan, Rautaveden kauniisiin maisemiin. Saunalautalla saat nauttia puukiukaan lempeistä löylyistä, katsella kauniita maisemia Kiramin paljussa ja pulahtaa järveen uimaan. Viihtyisä sisäoleskelutila ja yläkannen ulkoterassi sopivat ruokailuun, palaveeraamiseen ja yhdessä oloon.

Tietoja

  • Vierasmäärä: Max 12 hlöä.
  • Saunalautan mitat: 7 x 12 m.
  • Saunalautan varustus: Sähköt, WC, puulämmitteinen sauna, Kiramin palju, kaasugrilli, jääkaappi, astiasto 12 henkilölle
  • Turvallisuus: Lautasta löytyvät Trafin määräyksien mukaiset varusteet vuokraveneelle, sisältäen mm. hyväksytyt pelastusliivit kaikille, palosammuttimen, hätäraketit ja ensiapupakkauksen.
  • Ruoka ja juoma: Toiveenne mukaan omat tai yhteistyökumppaneiden kautta hoidetut. Myös grillausmahdollisuus.
  • Aktiviteetit ja muut lisäpalvelut: Järjestyvät yhteistyökumppaniemme kautta.
  • Esimerkkejä oheispalveluista: Kalastuspalvelut, vesihiihto ja vetorenkaan veto.

Varaus sisältää aina koko lautan käytön, lämmitetyn saunan ja paljun sekä kaasugrillin ruoanlaittoon. Asiakkaita opastaa ja palvelee koko risteilyn ajan lauttaa ohjaava kippari.
Yritykset ja yksityiset ryhmät - tervetuloa!

Varaukset ja tiedustelut:

Tyrvään Pappila
010 4190 290 tai postia@tyrvaanpappila.fi

 

 

Täydelliset juhlat Pappilassa

Tilat & varaukset -sivulta löydät varauskalenterin ja yhteydenottolomakkeen.