VIRKISTYSPÄIVÄT À LA PAPPILA!

Tyrvään Pappilan virkistys-, tyky- ja tyhypäivät ovat, mitä lupaavat: täynnä elämyksiä, yhteistä aikaa ja hyvää oloa! Tilamme toimivat parhaiten 30–100 hengen ryhmille, mutta pystymme palvelemaan jopa kaksisataapäistä joukkoa.

Keittiömme on kuuluisa tinkimättömästä laadustaan ja maustaan – oli kyse sitten kahvittelusta, lounaasta tai illallisesta.

Järven ranta, amfiteatteri ja iso joukko toinen toistaan upeampia sisätiloja mahdollistavat monenlaisen räätälöidyn toiminnan. Kerro toiveesi ja autamme sinua!

Miltä kuulostaisi mato-onkikisat, pilkkireissu tai virvelöinti veneestä? Tai ehkä sinun porukkasi lämpiäisi saunalauttareissulle kohti Sastamalan Rautaveden auringonlaskua?

MATTILAN MAJATALO

Järjestämme virkistyspäiviä myös Mattilan Majatalossa, keskellä kauneinta maaseutua Sastamalan Kärppälässä, 10 km päässä Tyrvään Pappilasta. Idylliset puitteet tarjoavat hienon mahdollisuuden monipuoliselle toiminnalle!

ESIMERKKEJÄ PALVELUISTA
• Kolmen ruokalajin illallinen viinitastingillä
• Viinitasting
• Viinitasting antipastoilla
• Illallinen
• Ruokakurssit eri teemoilla
• Limoncello-liköörin valmistuskurssi

AKTIVITEETIT
Kauttamme on saatavana erilaisia aktiviteettejä kuten äänimaljarentoutusta, Metsäkylpy, rento maalaushetki, yinjoogaa, pienoistreeni VaLePan pelaajien kanssa tai VaLePan päävalmentajan Miten rakentaa menestysjoukkue? -luento. Voit myös ehdottaa teille sopivaa toimintaa!

Ole yhteydessä niin suunnitellaan teille virkistävä päivä!

kuva