Puutarhan Veistospuistossa on esillä kuuden taiteilijan teoksia. Taiteilijat ovat Lasse Nissilä, Joni Saarela, Ilona Tala, Nina Terno, Ari Virtanen ja Tiina Torkkeli.
Uusimpina teoksina pääsee ihailemaan Tiina Torkkelin Lotta-aiheisesta Sota ja rakkaus -veistoksesta tehtyä pienempää versiota sekä uljasta Ritariratsut-teosta.

Ilona Talalle myönnettiin kesän 2019 alussa Pappilan Vuoden nuori taiteilija -stipendi. Stipendi jaettiin ensimmäistä kertaa, ja se tullaan jakamaan vuosittain. Tyrvään Pappilan puutarhaan jäi pysyvästi esille Talan teos Sunrise. 
Tala käsittelee teoksissaan useimmiten eläinhahmoja, joita löytyy suomalaisesta luonnosta. Taiteellaan hän tuo luonnon ihmisen lähelle, herättelee ajatuksia ja saa pysähtymään hetkeksi. Teoksista välittyy Talan arvostus luontoa kohtaan.
Teokset ovat isokokoisia, joissa materiaalina on metalli. Kirkkaat värit tuovat kontrastia ja lämpöä kovaan ja kylmään materiaaliin.
Sunrise-teoksessa on kolme erikokoista ja -väristä peuraa aamuauringossa. Näky on tuttu taiteilijalle hänen kotikulmiltaan. Teoksesta on aistittavissa aamuisen hetken tunnelma, rauha ja lämpö.

kuva