Tervetuloa nauttimaan kiireettömästä brunssista!

Pappilan suosittu brunssi on täydellinen päätös viikolle. Keittiömestarimme täyttää pöydät herkuilla: tarjolla on lihaa, kalaa, kasvisvaihtoehtoja, laktoosittomia ja gluteenittomia makuelämyksiä. Pappilan upea miljöö tuo lautaselle oman mausteensa!

Halutessasi voit vain astua pöytään, mutta suosittelemme, että varmistat paikkasi varaamalla sen etukäteen. Brunssi katetaan Pappilaan lauantaisin klo 11–15. Kattaukset ovat klo 11 ja 13. Hinta 28 € / hlö, 4–12 vuotiaat 15 €.

 

Tiesithän, että Pappila on täynnä makuelämyksiä?

Tutustu lounaslistaamme.

Lounas ma-pe klo 11–14

 

Benedict-brunssi

Värikkäästi salaatteja M, G sekä tyrnivinegrettiä

Caesarsalaattia L,G (sisältää kalaa)

Tomaatti-rucolasalaatti ja Herkkujuustolan mozzarellaa G

Meloneja,rypälettä ja appelsiiniä M, G

Taboulehsalaattia M, G

Oliverin salaattia
Sisältää perunaa, omenaa, kaprista ja hernettä L, G

Marinoitua oliivia, herkkusientä ja punasipulia M, G

Jogurttia, marjoja ja granolaa

Juustovalikoima L, G

Valikoima lihaleikkeleitä L, G

Kananmunia M, G

Viher- ja marjasmoothie L, G

Croissanteja

Karjalanpiirakoita sekä munavoita VL

Auranjuustoa, Herkkujuustolan Väinö-juustoa sekä omena-karpalomarmeladia ja keksejä L, G

Lämpimiä juuri paistettuja leipiä, Herkkujuustolan kirnuvoita

Jälkiruoat
Naked suklaakakkua

Vasta paistettuja pieniä korvapuusteja

Valkosuklaa moussea

Benedictin munat on pohjoisamerikkalainen hollandaisekastikkeella ja uppomunalla katettu leipä.

Valittavana kasvis, kala tai lihatäytteellä. Kananmunat tulevat Sastamalasta Metsälaurilan tilalta. Saa myös pyydettäessä gluteenittomana sekä vegaanisena.

Annokset tulevat pöytiin tarjoiltuina.

Liha:
Rapealla leipäsiivulla ruhtinaallisesti pekonia, papuja, paistettua kirsikkatomaattia, uppomunaa sekä hollandaisekastiketta L

Kala:
Rapealla leipäsiivulla graavattua lohta, hölskykurkkua, uppomunaa sekä hollandaisekastiketta L

Kasvis:
Rapealla leipäsiivulla parsaa, paistettua kirsikkatomaattia, uppomunaa sekä hollandaisekastiketta L