TERVETULOA PAPPILANMÄELLE!

Sastamalan keskustassa, Liekoveden rannassa on yksi Suomen kauneimmista ja tyylikkäimmistä pappiloista. Tyrvään Pappila palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden. Kaiken kokoiset ryhmät ovat tervetulleita nauttimaan Pappilan ainutlaatuisesta tunnelmasta, herkullisesta ruuasta ja taiteesta.

Opastetuilla kierroksilla kerromme Pappilan kiehtovasta ja monipolvisesta historiasta sekä henkilöistä. Samalla tutustutaan esillä olevaan taiteeseen.

Pappilaan on mahdollista tilata myös Sastamalan oppaiden järjestämiä rooliopastuksia. Opastusten aikana tutustutaan Pappilan historiaan, huoneiden nykyloistoon ja niiden suureen entisöintiurakkaan, joka on tehty kunnioittaen Pappilan rakentamisajan henkeä. Rooliopastusten aikana kurkistamme kauniiden kamarien lisäksi myös Pappilan mielenkiintoiseen elämänmenoon 1920-luvun tienoilla ja kuulemme sen ajan tyrvääläisistä. Nautinnollinen kahvihetki tai herkullinen lounas kruunaa vierailun.

Kesäisin teemme opastuksia myös Pappilan kauniiseen puutarhaan ja Veistospuistoon.

Tunnelmallinen miljöö luo upeat puitteet järjestää juhlat, kokoukset ja virkistyspäivät.
Myös Mattilan Majatalo tarjoaa majoittumisen lisäksi idyllisen kokonaisuuden erilaisille tilaisuuksille ja tapahtumille.

Lisätietoja Pappilan palveluista, opastuksista ja ruokailuista saat asiakaspalvelustamme p. 050 516 6521 (ma–pe 10–15) tai postia(at)tyrvaanpappila.fi

Tyrvään Pappilaan on matkaa Tampereelta 50 km, Porista 70 km, Turusta 110 km ja Helsingistä 220 km. Meille pääsee kätevästi myös junalla ja bussilla.

kuva

Tuloksekkaat kokoukset

Tilanteen ja käyttötarpeen mukaan tiloista ja tunnelmasta toiseen siirtyminen sujuu vaivatta.

Osuvat yritysjuhlat

Korkeatasoinen ravintolamme makuelämykset jättävät erinomaisen muistijäljen.

Elämykselliset virkistyspäivät

Pappilassa järjestetyt virkistyspäivät nostavat kävijänsä uuteen lentoon.