Keittiömestari Tapio NIKALI:

Pappilassa tarjolla uusia makuelämyksiä

Tapio Nikali on Pappilan keittiömestari, joka tarjoaa asiakkailleen uusia makuelämyksiä ja trendikkäitä menukokonaisuuksia lähellä tuotetuista raaka-aineista ja satokauden tuoreista kasviksista niin arkisin lounaalla, lauantaisin brunssilla kuin illallisilla ja juhlissa.

Kaikista Pappilan ruuista on tarjolla myös kasvisvaihtoehto ennakkovarauksella. Valikoimissamme olevat viinit ovat Tyrvään Pappilan omaa tuontia Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Unkarista. Osaava henkilöstömme vastaa tarjoiluista ja vieraidemme viihtyvyydestä.

Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi ainutlaatuiseen Pappilaan hyvän ruoan äärelle!

Katso lounaslista

kuva

Pappilan
brunssi

Katamme brunssin syyskuussa la 11.9., lokakuussa su 10.10. ja la 23.10., marraskuussa la 6.11. ja 20.11., joulukuussa la 4.12. ja 11.12.

Innostavat yritystilaisuudet

Yritysten ja yhteisöjen parhaat hetket.

Ikimuistoiset häät

Elämäsi suurimmat juhlat

Ota yhteyttä Pappilaan!

Tilaa meiltä maistuva kahvitarjoilu, lounas tai illallinen: postia@tyrvaanpappila.fi tai puh. 010 4190 290.