Keittiömestari Tapio Järvinen:

Pappilassa tarjolla uusia makuelämyksiä

Tapio Järvinen on Pappilan keittiömestari, joka haluaa tarjota asiakkailleen uusia makuelämyksiä ja trendikkäitä makuyhdistelmiä. Pappilassa valmistetaan ruokia usein raaka-aineista, joihin ei joka päivä törmää: näin halutaan tuoda vaihtelua kotikeittiön makuihin ja tarjota uusia elämyksiä. Kesän ruokalista on laaja ja se sisältää paljon vaihtoehtoja jokaiseen makuun, saatavilla on esimerkiksi rentoja terassiruokia.

Pappilassa käytettävät pääraaka-aineet ovat peräisin pientuottajilta mahdollisimman läheltä; paikallisuus on tärkeää. Kaikissa pääruuissa käytetään myös sadonmukaisia tuoreita kasviksia. Ruuat tarjoavat siis makumatkoja päivän tuoreimmista raaka-aineista. Tervetuloa ainutlaatuiseen Pappilaan, jossa voi nauttia kunnianhimoisesti valmistettua lähiruokaa!

Toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ainutlaatuiseen Pappilaan!

kuva

Ota yhteyttä Pappilaan!

Tilaa meiltä maistuva kahvitarjoilu, lounas tai illallinen: postia@tyrvaanpappila.fi tai puh. 010 4190 290.

Nautinnolliset kahvihetket

Hurmaavia kahvihetkiä Pappilan aistikkaissa kamareissa.

Herkulliset lounaat

Pappilan virkistävät lounaat arkeen ja juhlaan.

Elämykselliset illalliset

Ainutlaatuisia makujen ja ilmeen nautintoja.

Innostavat yritystilaisuudet

Yritysten ja yhteisöjen parhaat hetket.

Ikimuistoiset häät

Elämäsi suurimmat juhlat

Kekri on uuden sadon juhla

Tervetuloa Pappilaan nauttimaan sadonkorjuun tuoretta satoa: riistaa, juureksia ja marjoja. Suomalainen luonto ja osaavat viljelijät ovat tuottaneet meille parhaita raaka-aineitaan.