Keittiömestari Tapio NIKALI:

Pappilassa tarjolla uusia makuelämyksiä

Tapio Nikali on Pappilan keittiömestari, joka tarjoaa asiakkailleen uusia makuelämyksiä ja trendikkäitä menukokonaisuuksia lähellä tuotetuista raaka-aineista ja satokauden tuoreista kasviksista niin arkisin lounaalla, lauantaisin brunssilla kuin illallisilla ja juhlissa.

Kaikista Pappilan ruuista on tarjolla myös kasvisvaihtoehto ennakkovarauksella. Valikoimissamme olevat viinit ovat Tyrvään Pappilan omaa tuontia Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Unkarista. Osaava henkilöstömme vastaa tarjoiluista ja vieraidemme viihtyvyydestä.

Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi ainutlaatuiseen Pappilaan hyvän ruoan äärelle!

Katso lounaslista

kuva

Herkulliset lounaat
ma–pe 11–15

Tervetuloa herkulliselle lounaalle Pappilaan!

À la carte
joka päivä 15.00 alkaen.

Ainutlaatuisia makuja kesäisellä à la carte -listalla.

PAPPILAN BRUNSSI
lauantaisin 11–15

Lauantaisin katamme kiireettömän brunssin.

Innostavat yritystilaisuudet

Yritysten ja yhteisöjen parhaat hetket.

Ikimuistoiset häät

Elämäsi suurimmat juhlat

Ota yhteyttä Pappilaan!

Tilaa meiltä maistuva kahvitarjoilu, lounas tai illallinen: postia@tyrvaanpappila.fi tai puh. 010 4190 290.