Keittiömestari Tapio Järvinen:

Pappilassa tarjolla uusia makuelämyksiä

Tapio Järvinen on Pappilan keittiömestari, joka tarjoaa asiakkailleen uusia makuelämyksiä ja trendikkäitä menukokonaisuuksia lähellä tuotetuista raaka-aineista ja satokauden tuoreista kasviksista niin arkisin lounaalla, lauantaisin brunssilla kuin illallisilla ja juhlissa.

Kaikista Pappilan ruuista on tarjolla myös kasvisvaihtoehto ennakkovarauksella. Valikoimissamme olevat viinit ovat Tyrvään Pappilan omaa tuontia Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Unkarista. Osaava henkilöstömme vastaa tarjoiluista ja vieraidemme viihtyvyydestä.

Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi ainutlaatuiseen Pappilaan hyvän ruoan äärelle!

kuva

Ota yhteyttä Pappilaan!

Tilaa meiltä maistuva kahvitarjoilu, lounas tai illallinen: postia@tyrvaanpappila.fi tai puh. 010 4190 290.

Nautinnolliset kahvihetket

Hurmaavia kahvihetkiä Pappilan aistikkaissa kamareissa.

Herkulliset lounaat

Pappilan virkistävät lounaat arkeen ja juhlaan.

Elämykselliset illalliset

Ainutlaatuisia makujen ja ilmeen nautintoja.

Innostavat yritystilaisuudet

Yritysten ja yhteisöjen parhaat hetket.

Ikimuistoiset häät

Elämäsi suurimmat juhlat

Kekri on uuden sadon juhla

Tervetuloa Pappilaan nauttimaan sadonkorjuun tuoretta satoa: riistaa, juureksia ja marjoja. Suomalainen luonto ja osaavat viljelijät ovat tuottaneet meille parhaita raaka-aineitaan.