Tyrvään Pappilan aukioloajat

Olemme avoinna:
• Lounas ke–pe klo 11–15. Katso ruokalistat
• Brunssit 25.10. ja 22.11. klo 11.30–16. Katso ruokalistat
• Viinintekijäillallinen la 8.11. klo 17–21 Ruokalistan näet täältä
• Isänpäivälounas 9.11. klo 11.30–15 Katso menu
• Dinner & Show -pikkujoulut pe 28.11. klo 17–23 – Lue alta lisää!
• Dinner & Show -pikkujoulut la 29.11. klo 16–22 – Lue alta lisää!
• Joululounaat 8.–20.12. Katso joulun menut täältä!
• Joulupuuro ke 24.12. klo 10–13
• Jouluaaton juhlaillallinen ke 24.12.

Tee pöytävaraus

 

kuva

Tyrvään PAPPILAN LOUNAS JA BRUNSSIT

Pappilasta on saatavana pöytiin tarjoiltu lounas keskiviikosta perjantaihin klo 11–15.

Katso lounaiden ruokalistat

 Brunssit 2025
• 25.10. klo 11.30–16, kattaukset klo 11.30 ja 14.00
• 22.11. klo 11.30–16, kattaukset klo 11.30 ja 14.00
 

Lue lisää brunsseista

kuva

VIININTEKIJÄN ILLALLINEN

Lauantaina 8.11. klo 17.00

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta illasta hyvän ruoan ja viinin parissa!
Illalliselle tulee italialaisen viinitila Tenute Martarosan perustaja Michele Travaglini kertomaan tilan viineistä ja viininvalmistuksesta. Mukana on myös Tyrvään Pappilan viinien maahantuonnista vastaava Tanja Turunen.
Aloitamme illallisen klo 17.00.

Tenute Martarosan viinitila sijaitsee Etelä-Italiassa, Molisessa, Adrianmeren rannikolla. Tila huomioi viininvalmistuksessaan paikalliset traditiot sekä perinteisten rypäleiden, kuten Tintilian käytön.
Illan aikana nautimme upeiden viiden viinin lisäksi keittiömestari Pasi Viitalan suunnitteleman ja vierailevan keittiömestari Ilkka Isotalon toteuttaman viiden ruokalajin menun, jonka annokset on mietitty sopimaan täydellisesti maisteltavien viinien kanssa.

Ilkka Isotalo on tamperelainen keittiömestari ja ruokakulttuurin vaikuttaja, joka on erikoistunut paikallisten raaka-aineiden ja monipuolisten luonnon antimien hyödyntämiseen innovatiivisella tavalla. Isotalo on luotsannut muun muassa Ravintola C:tä (2008–2022) Tampereella.

ILLALLISEN MENU

Amuse – Taimenta & selleriä

Keitto – Rapua & persikkaa

Pääruoka – Sorsaa & karhunvadelmaa

Pääruoka – Sientä & punajuurta

Välisorbetti

Jälkiruoka – Päärynää & Valkosuklaata

Illallisen hinta on 89 €
Viinipaketin hinta on 49 €

Tee pöytävaraus

kuva

Herkullinen isänpäivä!

Katamme isänpäivän juhlalounaan sunnuntaina 9.11.2025 klo 11.30–16.00.
Kattaukset ovat klo 
11.30 ja klo 14.30 alakerran saleissa.

ALKURUOAT NOUTOPÖYDÄSTÄ
• Salaatteja-pikkelöityä juuresta ja herukka vinaigrettia
Tillikurkkua, pisaratomaattia, marinoitua punasipulia, fetajuustoa ja oliiveja
• Punajuurta, pähkinää ja Peltolan blue juustoa
• Pappilan sienisalaattia
• Myskikurpitsaa, pekonia ja vuonankaalia
• Herkkujuustolan juustovalikoima, keksejä ja pikanttia sipulihilloketta
• Tervasilakkaa ja kananmunaa
• Savulohta ja tilli-jalapenomajoneesia
• Palvattua porsaanniskaa ja yrtti-karpalokastiketta

PÄÄRUOAT PÖYTIIN TARJOILTUINA
• Vanilja-valkoviini voissa haudutettua kuhaa, suppilovahverokastiketta ja ruohosipuliperunaa
TAI
• Peuraa kahdella tapaa, riistakastiketta, samettista porkkanapyreetä sekä paahdettua punajuurta ja valkosipulivoilla maustettua perunaa

JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
• Omena-kinuskikakkua
• Suklaakakkua
• Lakritsia ja marmeladia
• Pappilan marjapiirasta ja appelsiinikermaa

Kattaukset ovat klo 11.30 ja 14.30
Hinta 50 € / hlö, 4–12-vuotiaat 25 €, alle 4-vuotiaat 1 € / ikävuosi.

Tee pöytävaraus tästä

Voit tehdä pöytävarauksen myös soittamalla asiakaspalveluumme 050 516 6521 tai laittamalla sähköpostia [email protected]
Tervetuloa!

kuva

PIKKUJOULUT PE 28.11.
DINNER & SHOW 

PIKKUJOULUILLALLINEN JA SWEET JEENA AND HER SWEETHEARTS KIVINAVETALLA
PERJANTAINA 28.11.2025
KLO 17–23

Perjantaina 28.11. nautitaan leppoisan herkullinen illallinen Tyrvään Pappilassa, jonka jälkeen päästään viettämään railakas ilta 50-luvun hengessä Kivinavetalla!

Sweet Jeena and her Sweethearts on yhtye, jonka soinnin ytimessä loistavat amerikkalaisen populaarimusiikin varhaiset helmet ja jalokivet. Monipuolinen repertuaari käsittää vaikutteita countrysta jazziin ja 50’s americanapopista rock’n’rolliin. Bändin lavashowssa kohtaavat suloinen hulluus ja riehakas eläytyminen. Tuloksena on uniikki elämys, jota on vaudebillyksikin luonnehdittu. Tervetuloa nauttimaan herkullisen hauskasta illasta!

ILLAN OHJELMA
• Ruokailu Tyrvään Pappilassa klo 17–20
• Show Kivinavetalla klo 21–23
• Ovet Kivinavetalla aukeavat klo 20.00

Kivinavetan baari palvelee koko illan.

ILLAN MENU
KYLMÄT ALKURUOAT
• Salaatteja ja pikkelöityjä juureksia
Pisaratomaatteja, oliiveja, etikkakurkkuja, fetajuustoa ja marinoitua punasipulia L, G
• Pähkinäinen myskikurpitsasalaatti L, G, sis. pähkinää
• Muikkuperunasalaattia L, G
• Tervasilakkaa ja kananmunaa L, G
• Leppäsavustettua possunniskaa ja pihlajahyytelöä L, G

LÄMMIN RUOKA
• Pappilan pyöryköitä ja kolmen pippurin jaloviinakastiketta L, G
• Soija-hunajalla glaseerattua kananpoikaa ja kevätsipulia L, G
• Paahdettua punajuurta L, G
• Yrtti-valkosipuli lohkoperunaa L, G

JÄLKIRUOKA
• Karpalo-valkosuklaa juustokakkua piparipohjalla, vadelmamelbaa L

HINNAT
• Illallisen ja konsertin yhteishinta on 65 €
• Pelkkä illallinen Tyrvään Pappilassa 45 €
• Pelkkä lippu Kivinavetalle konserttiin 25 €

Tee pelkkä pöytävaraus pikkujouluillalliselle

OSTA LIPPU

kuva

PIKKUJOULUT LA 29.11.
DINNER & STAND UP -SHOW

PIKKUJOULUILLALLINEN TYRVÄÄN PAPPILASSA JA TOMI HAUSTOLAN STAND UP -SHOW KIVINAVETALLA
LAUANTAINA 29.11.2025
KLO 16–22

Tervetuloa viettämään herkullinen ja viihdyttävä pikkujouluilta Tyrvään Pappilaan ja Kivinavetalle!
Ensin nautiskellaan noutopöydän antimista leppoisalla illallisella, jonka jälkeen on Kivinavetalla railakas stand up -show Tomi Haustolan seurassa.

TV:n stand up -ohjelmistakin tuttu Tomi Haustola on pitkään Suomen lavoja kiertänyt koomikkojen gentlemanni, jonka esityksissä yhdistyy sympaattisuus, loistava tilannekomiikka ja heittäytyminen sekä ovelat juonenkäänteet – ja aina pilke silmäkulmassa! Esityksistä on kiroilut karsittu ja muutenkin keskitytään korkealentoisesti vyötäröstä ylöspäin liikkuviin aiheisiin.

ILLAN OHJELMA
• Ruokailu Tyrvään Pappilassa klo 16–18.30
• Show Kivinavetalla klo 19–20.30
• Ovet Kivinavetalla aukeavat klo 18.00

Kivinavetan baari palvelee juhlakansaa koko illan.

ILLAN MENU
KYLMÄT ALKURUOAT
• Salaatteja ja pikkelöityjä juureksia
Pisaratomaatteja, oliiveja, etikkakurkkuja, fetajuustoa ja marinoitua punasipulia L, G
• Pähkinäinen myskikurpitsasalaatti L, G, sis. pähkinää
• Muikkuperunasalaattia L, G
• Tervasilakkaa ja kananmunaa L, G
• Leppäsavustettua possunniskaa ja pihlajahyytelöä L, G

LÄMMIN RUOKA
• Pappilan pyöryköitä ja kolmen pippurin jaloviinakastiketta L, G
• Soija-hunajalla glaseerattua kananpoikaa ja kevätsipulia L, G
• Paahdettua punajuurta L, G
• Yrtti-valkosipuli lohkoperunaa L, G

JÄLKIRUOKA
• Karpalo-valkosuklaa juustokakkua piparipohjalla, vadelmamelbaa L

HINNAT
• Illallisen ja stand up -lipun yhteishinta on 65 €
• Pelkkä illallinen Tyrvään Pappilassa 45 €
• Pelkkä stand up -lippu 25 €

Tee pelkkä pöytävaraus pikkujouluillalliselle

OSTA LIPPU

kuva