À la carte
Maanantaista perjantaihin koko aukioloajan on saatavana myös kolmen ruokalajin lounasmenu 35 €
Katso menu tästä.
Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä, varsinkin viikonloppuisin.
ALKUJA
Pappilan tartar 14 €
Kevyesti grillattua Nikalin tilan karitsaa, keltuaista, kaprishunajaa sekä kevätsipuli-avomaankurkkupikkeliä ja rapeaa kevätperunaa L, (M), G,
Jääkellarin kalaa 12 €
Kevyesti paahdettua Kalaneuvoksen lohta ja tilliöljyä, marinoitua satokauden kasvista sekä purjovaahtoa L, G
Juurestartar 12 €
Keittiön maukas juurestartar, keltuaista, kevätsipuli-avomaankurkkupikkelssiä ja valkosipuliemulsiota sekä rapeaa palsternakkaa L, (M), G, (VEG)
Lohikeitto 9 € / 17 €
Pappilan täyteläisen kermainen lohikeitto ja oman leipomon saaristolaisleipää L, (G)
Salaatti 17 €
Viikon Salaatin sisältö vaihtuu satokauden ja tuoreiden paikallisten raaka-aineiden mukaan
LÄMPIMIÄ VAIHTOEHTOJA
Rovastin kalaa 32 €
Paikallisen kalastajan kalaa, hernevoikastiketta, krossattua ruohosipuliperunaa ja hunajaporkkanaa L, G
Pastorin peuraa 30 €
Metsärannan peuraa kahdella tapaa, confit perunaa ja rosmariinikermaan muhennettua kauden sientä L, G
Kanttorin kananpoikaa 27 €
Paahdettua kananpoikaa, täyteläistä yrtti ohraa, kauden kasvista ja rapeaa luomuspelttiä L
Osterivinokasta 25 €
Tempura osterivinokkaasta, juuresröstiä sekä samettista kukkakaalia ja lipstikkapestoa L, G, VEG
MAKEITA PÄÄTÖKSIÄ
Pappilan hätävara 10 €
Marenkia ja murusia, tuoreita marjoja, Pappilan omaa jäätelöä tai sorbeeta sekä täyteläistä maitovaahtoa L
Suklaata & mansikkaa 10 €
Tuhtia suklaamoussea, Pappilan omaa tuore mansikkasorbettia ja raparperi-mansikkasalaattia L, G, VEG
LAPSILLE
Päivän kalaa 14 €
Lähivesien kalaa, muhennettua kesäperunaa, porkkanaa ja vihreää voikastiketta L, G
Huittisten kananpoikaa 14 €
Paahdettua kananpoikaa, muhennettua perunaa, porkkanaa ja lempeää pippurikastiketta L, G
![kuva](https://tyrvaanpappila.studio.crasman.cloud/pub/Sivuston%20kuvat/50%20-%2050/002_Pappila.jpg?c=50_50)