Pappilan perjantaipäivällinen

Perjantaisin Pappilassa on tarjolla keittiömestarimme Tapio Järvisen suunnittelema à la carte -lista sekä vaihtuvan teeman mukainen menu. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta perjantai-illasta!

 

Teemat

25.1. Vege
1.2. Made
8.2. Perinneruoka
15.2. Blinit
22.2. Blinit
1.3. Korea
15.3. Japani
22.3. Parsa
29.3. Vierailevana keittiömestarina Arto Rastas
5.4. Vieraileva keittiömestari
12.4. Keittiömestarina Johannes Nykänen
19.4. Lammas
26.4. Meksiko

Tiedustelut postia@tyrvaanpappila.fi tai soita 010 4190 290

À la carte -lista

Alkuruuat

Punajuuri-valkosuklaakeitto L, G 10,50 €
Paahdettua pähkinäkermaa

Mustikka-limemarinoitua kuhaa M 11 €
Avokadoa, punasipulia, paahdettua paprikaa, ruisnäkkileipää
(Tyrvääläinen ceviche)

Valkosipulietanoita L 11 €
Savuhilma-juustokuorrutus, maalaisleipää

Pääruuat

Karitsan kruunukyljykset L, G 36 €
Paahdettuja juureksia, savustettua valkosipulimajoneesia

Pariloitua peuran ulkofilettä L 36 €
Ruiskuoreen leivottua perunaa, katajanmarjakastiketta, kuusimajoneesia

Naudan sisäfilepihvi, 180 g L 38 €
Kuohkeaa pippurikastiketta, kahden juuston perunaa, paistettua parsaa

Kokonaisena yrttihiillostettu ahven L, G 33 €
Chimichurri-kastike, kuullotetut kasvikset

Rapea täytetty ruiskuppi M 24 €
Täytteenä avokadoa, pähkinöitä, paprikaa, paksoita, punasipulia,
linssejä sekä siitakesieniä baba ganoush -kastikkeen kera

Jälkiruuat

Sitruunapiirakkaa L 10 €
Lakritsigeeliä, vadelmajäätelöä

Makea blini L, G 10 €
Hillottua kurpitsaa, mansikkaa, vaniljasmetanaa,
minttua, paahdettua valkosuklaata

Lajitelma pohjoismaisia juustoja L, G 10 €

Ota yhteyttä Pappilaan!

Tilaa meiltä maistuva kahvitarjoilu, lounas tai illallinen: Puh. 010 4190 290.