VENETSIALAISET 30.8. klo 17–21
Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta Venetsialaisillallisesta Tyrvään Pappilaan!
Jo perinteiseksi muodostunut illallinen juhlistaa kesäkauden päättymistä. Elokuun lopun tummuvissa illoissa on aivan oma tunnelmansa. Pääset nauttimaan siitä ruokailun lomassa Pappilan upeassa puutarhassa.
Illallinen on tarjolla klo 17.00 alkaen, mutta voit tulla ruokailemaan sinulle sopivaan aikaan. Ilmoitathan kuitenkin pöytävarauksen yhteydessä, mihin aikaan olisitte tulossa.
Keittiömestarimme Pasi Viitala on suunnitellut iltaan ajankohtaan sopivan kolmen ruokalajin menun. Annoksissa maistuu loppukesän upeat maut!
VENETSIALAISMENU
Alkuun nautitaan Kesäkattauksen antimia:
Pikku blinejä, mätimoussea, sinappi- ja valkosipulisilakkaa, sillisalaattia, skagenia, lohta Pappilan kellarista, savukalaperunasalaattia, leppäsavustettua porsaanniskaa, pastramia paikallisesta naudan fileestä ja maalaispatee Nikalin tilan karitsasta.
Lisäksi salaatteja, uuden sadon perunaa ja tillivoita, tillikurkkuja, paahdettuja kesäkasviksia, maalais- ja sienisalaattia.
Pääruokana on Surf and Turf peuran fileestä ja ravuista, kantarelliperunakakkua ja riistakastiketta, ravuille rapuglace
Kasvisruokana on punajuuririsottoa, paahdettua luomusientä ja vuohenjuustoa
Jälkiruokana on juhlallinen Pappilan hätävara
Illallisen hinta on 59 €
