Viinintekijän illallinen
Lauantaina 15.3. klo 17.00
Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta illasta hyvän ruoan ja viinin parissa!
Illalliselle tulee italialaisen viinitila Pietro Beconcinin viiniasiantuntija Eva Bellagamba kertomaan tilan viineistä ja viininvalmistuksesta. Mukana on myös Tyrvään Pappilan viinien maahantuonnista vastaava Tanja Turunen.
Aloitamme illallisen klo 17.00.
Toscanalainen Beconcinin tila huomioi viininvalmistuksessaan paikalliset vanhat traditiot sekä perinteisten rypäleiden, kuten Sangiovesen, käytön.
Illan aikana nautitaan upeiden viiden viinin lisäksi keittiömestari Pasi Viitalan suunnittelema viiden ruokalajin menu, jonka annokset on mietitty sopimaan täydellisesti maisteltavien viinien kanssa. Jokaiselle ruokalajille on mietitty täydellisesti sopiva viini.
Amuse
Kampasimpukkaa & villakuoreen mätiä
Alkuruoka
Timjamisavulla aromoitua kalatartaria ja crudoa
Alkuruoka
Sienicanneloni & tummaa sienilientä
Pääruoka
Haudutettua kania & paahdettua osterivinokasta
Pääruoka
Punaviinissä haudutettua karitsaa & tryffeliperunapyreetä
Jälkiruoka
Sitruunaa, caramellia & kermaa
Illallisen hinta on 130 €
Hinta sisältää illallisen viineineen.
