Viinintekijän illallinen

Lauantaina 15.3. klo 17.00

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta illasta hyvän ruoan ja viinin parissa!
Illalliselle tulee italialaisen viinitila Pietro Beconcinin viiniasiantuntija Eva Bellagamba kertomaan tilan viineistä ja viininvalmistuksesta. Mukana on myös Tyrvään Pappilan viinien maahantuonnista vastaava Tanja Turunen.
Aloitamme illallisen klo 17.00.

Toscanalainen Beconcinin tila huomioi viininvalmistuksessaan paikalliset vanhat traditiot sekä perinteisten rypäleiden, kuten Sangiovesen, käytön.
Illan aikana nautitaan upeiden viiden viinin lisäksi keittiömestari Pasi Viitalan suunnittelema viiden ruokalajin menu, jonka annokset on mietitty sopimaan täydellisesti maisteltavien viinien kanssa. Jokaiselle ruokalajille on mietitty täydellisesti sopiva viini.

Amuse
Kampasimpukkaa & villakuoreen mätiä

Alkuruoka
Timjamisavulla aromoitua kalatartaria ja crudoa

Alkuruoka
Sienicanneloni & tummaa sienilientä

Pääruoka
Haudutettua kania & paahdettua osterivinokasta

Pääruoka
Punaviinissä haudutettua karitsaa & tryffeliperunapyreetä

Jälkiruoka
Sitruunaa, caramellia & kermaa

Illallisen hinta on 130 €
Hinta sisältää illallisen viineineen.

Tee pöytävaraus

 

 

kuva