Viinintekijän illallinen

Lauantaina 8.11. klo 17.00

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta illasta hyvän ruoan ja viinin parissa!
Illalliselle tulee italialaisen viinitila Tenute Martarosan perustaja Michele Travaglini kertomaan tilan viineistä ja viininvalmistuksesta. Mukana on myös Tyrvään Pappilan viinien maahantuonnista vastaava Tanja Turunen.
Aloitamme illallisen klo 17.00.

Tenute Martarosan viinitila sijaitsee Etelä-Italiassa, Molisessa, Adrianmeren rannikolla. Tila huomioi viininvalmistuksessaan paikalliset traditiot sekä perinteisten rypäleiden, kuten Tintilian käytön.

Illan aikana nautimme upeiden viiden viinin lisäksi keittiömestari Pasi Viitalan suunnitteleman ja vierailevan keittiömestari Ilkka Isotalon toteuttaman viiden ruokalajin menun, jonka annokset on mietitty sopimaan täydellisesti maisteltavien viinien kanssa.

Ilkka Isotalo on tamperelainen keittiömestari ja ruokakulttuurin vaikuttaja, joka on erikoistunut paikallisten raaka-aineiden ja monipuolisten luonnon antimien hyödyntämiseen innovatiivisella tavalla. Isotalo on luotsannut muun muassa Ravintola C:tä (2008–2022) Tampereella.

ILLALLISEN MENU

Amuse – Taimenta & selleriä

Keitto – Rapua & persikkaa

Pääruoka – Sorsaa & karhunvadelmaa

Pääruoka – Sientä & punajuurta

Välisorbetti

Jälkiruoka – Päärynää & Valkosuklaata

Illallisen hinta on 89 €
Viinipaketin hinta on 49 €

Tee pöytävaraus

 

 

kuva