Viinintekijän illallinen
Lauantaina 8.11. klo 17.00
Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta illasta hyvän ruoan ja viinin parissa!
Illalliselle tulee italialaisen viinitila Tenute Martarosan perustaja Michele Travaglini kertomaan tilan viineistä ja viininvalmistuksesta. Mukana on myös Tyrvään Pappilan viinien maahantuonnista vastaava Tanja Turunen.
Aloitamme illallisen klo 17.00.
Tenute Martarosan viinitila sijaitsee Etelä-Italiassa, Molisessa, Adrianmeren rannikolla. Tila huomioi viininvalmistuksessaan paikalliset traditiot sekä perinteisten rypäleiden, kuten Tintilian käytön.
Illan aikana nautimme upeiden viiden viinin lisäksi keittiömestari Pasi Viitalan suunnitteleman viiden ruokalajin menun, jonka annokset on mietitty sopimaan täydellisesti maisteltavien viinien kanssa. Jokaiselle ruokalajille on mietitty täydellisesti sopiva viini.
Amuse – Taimenta & selleriä
Keitto – Rapua & persikkaa
Pääruoka – Sorsaa & karhunvadelmaa
Pääruoka – Sientä & punajuurta
Välisorbetti
Jälkiruoka – Päärynää & Valkosuklaata
Illallisen hinta on 89 €
Viinipaketin hinta on 49 €
