LUOVUUDEN LÄHTEILLÄ

MAALAUS- JA HEMMOTTELURETRIITTI JOHANNA ORAKSEN OPASTUKSELLA
MATTILAN MAJATALO, SASTAMALA
18.–19.5.2023

Toukokuussa, kun luonto herää ja valon määrä on jo huikaiseva, järjestämme hurmaavassa Mattilan Majatalossa maalaukseen ja itsensä hemmotteluun keskittyvän Luovuuden lähteillä -retriitin. Maalauksen opettajana toimii taiteilija Johanna Oras.

Johanna Oraksen pitkä taiteilijaura koostuu kyvystä uudistua ja inspiroitua aina uudelleen, nähdä ja kokea asioita uudella tavalla sekä peilata omaa sielunmaisemaa kokemaansa. Retriitin aikana Johanna johdattaa meidät luovuuden lähteille opastaen niin ilmaisussa kuin sen kankaalle saattamisessa.

Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai muusta kuvataiteen tekemisestä ei tarvita. Paikan päältä löytyy myös kaikki maalaamiseen tarvittavat välineet. Johanna Oras on opettajana kokenut ja huomioi retriittiin osallistujien toiveet sekä lähtötilanteen opetuksessaan. Jos olet vasta-alkaja, pääset retriitin aikana hienosti perehtymään öljyvärimaalauksen saloihin ja saat yksilöllistä ohjausta tekniikassa ja värien sekoittamisessa. Pidemmälle edistyneet pääsevät sukeltamaan syvemmälle oman taiteen tekemiseen kokeneen taiteilijan avustuksella.

Mattilan Majatalon idyllisessä maalaisympäristössä pääset keskittymään itseesi ja oman taiteen tekemiseen. Tervetuloa nauttimaan kevään valosta, hemmottelusta sekä luovuudesta!

Johanna Oras juhlistaa 30-vuotista taiteilijauraansa upealla Kallan tarina – Kalmankukasta kuosiin -näyttelyllä Tyrvään Pappilan Kivinavetassa 13.5.–27.8.2023. Retriitin päätöspäivänä perjantaina 19.5. osallistujilla on mahdollisuus käydä tutustumassa näyttelyyn Johannan opastuksella. Retriittiin osallistujille sisäänpääsy on maksuton.

Majoittuminen tapahtuu Mattilan Majatalon kahden hengen huoneissa.

AIKATAULU
Torstai 18.5.
10–11 Tervetuloa Mattilan Majataloon
11.30 Tervetuloamaljat ja retriitin aloitus
12.00 Lounas
13–18 Annetaan luovuuden pirskahdella! Keskitytään maalaamiseen Johannan opastamana.
18.00 Kolmen ruokalajin illallinen Mattilan Majatalon salissa
19.30 Viinitasting viiniasiantuntija Tanja Turusen vetämänä
21–24 Sauna paljun kera

Perjantai 19.5.
8–10 Aamupala
10–13 Mahdollisuus jatkaa maalaamista
13.00 Lounas
15.00 Retriitin päätös. Mahdollisuus vierailla Tyrvään Pappilan Kivinavetassa Johanna Oraksen Kallan tarina – Kalmankukasta kuosiin -taidenäyttelyssä. 

HINTA
Retriitin hinta on 350 €.
Hinta sisältää majoituksen Mattilan Majatalon kahden hengen huoneissa, ruokailut (aamiaisen, lounaan x 2 ja illallisen), viinitastingin, saunan ja Johanna Oraksen opastuksen sekä materiaalit.

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Sitovat varaukset 30.4.2023 mennessä puh. 010 419 0290 ja [email protected]
Paikkoja on rajoitetusti.

 

MAKSU- JA PERUUTUEHDOT
Hinnat on ilmoitettu euroina sisältäen arvonlisäveron. Maksu suoritetaan paikan päällä. Palveluntarjoaja voi peruuttaa varauksen ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista syistä, esimerkiksi onnettomuudet. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden peruuttaa tilaisuus vähäisen osallistujamäärän johdosta.

 

MATTILAN MAJATALO
Mattilan Majatalo sijaitsee keskellä kauneinta maaseutua Sastamalan Kärppälässä. 1800-luvun puolivälissä valmistuneen maatilan päärakennus sekä viereinen Pytinki on entisöity idyllisiksi majoitus-, juhla- ja kokoustiloiksi. Mattilassa nukut hyvin ja pääset nauttimaan luonnon rauhasta. Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Kärppälän Ratsutila.

Mattilan Majatalon osoite on Kärppälänraitti 112, 38220 Sastamala

Tästä pääset Mattilan Majatalon verkkosivuille.